love games

kom typ precis ur badet, mamma köpte till mig solo tidningen som jag sitter o läser nu, asså omg hände än skit läskig sak när jag satte på handfatet! värsta BOM:et! hela grejen ba ryckte till som om nåt stort skulle komma ut. blev fett nojjig HAHA. kan ni tänka er att preventivmedel var förbjudet i sverige år 1938? galet. kan inte tänka mig att imorgon sista skoldagen!
aja godnatt alla lesare :*

   

Flumm ass

Matte och Fille kom hit sen så åkte vi ner till coop och öpte godis o flumma. Sen hemma skulle vi riva mina tapeter men mitt tålamod tog slut så min vägg ser väldigt fräsch ut.. Victor kom också och vi kollade på BB. Nu ska jag städa upp i mitt rum och sen blire BB :D hihi



Ifrån förra veckan

Festen



Två nyckelpigor som parar sig :D



''The söderby crew''



Badat

Tjenare. Slutade skolan tidigare än vi skulle och då var jag min osten, sen skjutsade han med till söderby och jag mötte minea och senna. Vi drog till mig och bytte om och sen mötte vi victor och åkte till norrby badet. Jag badade! och med vilja denhär gången. Sen åkte jag hem för att käka och nu ligger i min stora säng och pillar på min lilla grej. nä skojar bara, men ska typ kolla på BB och sen kanske dra ut med victor. om jag orkar :)

fallen angel

äter jordgubbar med vaniljsåååååås mmmm! ska upp o byta om o fixa mig lite sen dra och handla med mamma:) !

gamla bilder


jätte ful bild innan jag fyllde 14 haha. med min syster.


hade lite tråkigt så jag redigera mig.. dethär var i julas


wanezza and nadiaa sommar 2010


sommar 2010


när vi skulle träffa en marcus i vintras 2011 jag o vanessa


jag och linda förra året i vinter kort hår jag hade haha.


lisen & stampe vanessas o min kanin typ 2 år sen eller 3

136

sitter hemma, blev ingen skola idag. vaknade typ 12 sen gick jag ner och åt frukost. nu sitter jag och chillar vid datan, imorgon är det siista dagen skola niiice :D
igår var jag ju med catharina i stan, vi skule ta hål i öronen båda, men sen så fick vi vänta hur länge som helst hos frisörerna så vi drog. ska fråga mama idag om jag kan ta idag med hennes pengar (a)
köpte örhängen igår till alla mina hål samma och till brosken jag ska ta (a)

saker jag måste köpa!

-foundation

-göra hål i brosk (igen)

-tröjan från manhattan

-rosa shorts

-SOMMARAVSLUTNINGSKLÄNNING

-änglar

Kista baby

Hello drog med matte till kista efter skolan. Vi shoppade och käka lite donken sen drog hem. Ska nu käka något och sen duscha och så. Imorrn ska jag ha shorts för det kommer bli fett varmt säger tidningen :P

en bild från festen av idas blogg




och en bild tidigare på dagen då vi träffades i plattan för att åka t haninge tsm

Godnatt

Sitter och kollar på tv och chattar med lite personer och messar med några fräsiga typer. Ska snart ta bort sminket och sen sova. Puss och godnatt sötnosar :)

grab somebody sexy

jag tyckte topnotch var bra.  fick vänta en och en halvtimme ute.. sen dålig musik i början men sen blev det bra. men ja tyckte fan inte det var värt 170 -.- aja idag så vare chill. var hos pappa oh så har ja träffat ida.

wanezza

När jag var liten var jag inte allergisk mot nånting. Men nu börjar jag bli allergisk mot fler o fler saker -.-

- Äpplen
- Päron
- Pollen
- Damm

Jobbigast är äpplen eftersom att det är så gott ibland och pollen för det ba rinner i näsan, man blir täppt osv och damm också skit jobbigt. Måste ju städa fett ofta -.-

Lagar mat :)

Chokladpudding

Nadja drog hem för hon måste plugga och måla sin vägg och så kom matte och fille hit. Vi chillade och sen duschade jag, medans jag duschade städade sötnosarna mitt rum :)<333 Sen åkte allihopa ner till söderby och jag mötte mamma för vi skulle handla. Nu ligger jag i min säng och äter chokladpudding och ska kolla bloggar och sen BB. Fan vad skönt det är att chilla ihjäl :D

Mors dag

Hello jag ida och nadja fixade oss tillsammans och drog sen på fest. Hade awesome night och jag och nadja kom hem vid 4. Då dog vi typ direkt och nu är vi vakna hihih. Ska typ träffa fille och matte snart :)

Mors dag

Hello jag ida och nadja fixade oss tillsammans och drog sen på fest. Hade awesome night och jag och nadja kom hem vid 4. Då dog vi typ direkt och nu är vi vakna hihih. Ska typ träffa fille och matte snart :)

Centrum

Kom hem för kanske en kvart sen. Köpte en jacka, nagelthings och örhängen. Ska snart ha det trevligt i duschen :)

kdöalkdaöls

de syns bara ett inlägg men om ni rullar neråt lite kommer alla inlägg!

leave the world behind ya

snackar i lur med linda, jätte trevligt.. ska vänta tills mitt hår torkar, sen ska ja dra till vanessa.

Godmorgon

Vaknade nyss av att min syster väckte mig, aaashole -.- Ska snart äta frukost sen sätta på mig kläder och så och dra till centrum för att köpa lite things. Danne ville komma men vi får se hur det blir med det :) sen ikväll blire ju förkrök nånstans sen feest :)

My day baby

Hello. Slutade skolan halv 2 och då drog jag direkt till stan, mötte Mona och sen mamma och syster. Vi kollade runt fter balklänning och köpte till slut än. Sen drog vi och käka på kungshallarna och sen mötte nadja och ida på plattan och köpte biljetter. När jag mamma och issa väntade på bussen kom marcus så satt och snackade med honom hela bussresan och sen gick vi till maxi och köpte tårta och hyrde film. Nu blir det fredagsmyyys med mamma och issa :D


man blir såå taggad haha, det var en ide att gå på festen!

i wanna kiss you but i can't

Kom nyss hem, vi chilla på plattan, köpte biljetter till topnoch. åhh vad roligt det kommer bli! :D
sen så när ja o ida skulle till åhlens fick jag en stalker, som visade sig vara en kompis. HAHAHAHAH
imorgon ska ja vakna tidigt o duscha kanske. om  mitt hår är bra.
sen ska ja dra till haninge to wanezza kanske med ida, eller först själv och sen efteråt kmr ida. för vi ska köpa cola. hahaha. aa o sen senare fixa oss o dra to the party.

i love my bitch

sitter och plattar håret. ska byta om. och sen ska jag ringa vanessa. väntar på samtal av ida. sen ska jag dra t plattan möta vanesa (och ida?). imorgon ska min syster och pappa t grönan.nice. ensam hemma såå skönt.

pappa sa nyss att han ska ha datan. altid min vrf itne min systers. damp. aja ha det så kul mina/våra läsare för jag ska ha det bäst! MAHAHAHHAHA skoja. haha.. nej jag skoja inte.. eller ;)? hahahahah skoja! :)


memoriiii

hatar min data

asså jag kmr inte blogga alls ofta tills ja fått en snabb data. tar så jävla lång tid.

godmorgon

vaknade nyss, hade världens bästa dröm. jag drömde att jag hade min hund.kaninen. och jag var ute med henne o allt haah de va roligt.. ska duscha snart när ja orkar, sen ska ja fixa mig. har lust att platta håret idag (a)


kaninen <3


hahahaha kolla charlies blick!



alla tre katter vi hade förut den svarta har vi kvar kisu


gammal bild på syster o mig, gick typ i 6an eller sjuan. kolla mina ögonbryn haha va tjocka :)
hade blåmärke på läppen ox

sant

i hate when you play like nothing has happened./näds

plädän

idag var det skola, heelt chill gjorde tyska prov. efter träffa ja ida fort sen så har vanessa skrivit vad vi gjorde. ja sola solarium i handen, jag går in o låser sen är det ett fett stort fönster där i som inte går att täccka och det är beautiful sikt mot pendeltågsperrongen så folk kan se in hahaha. sen så köpte vi godis i centrum. sen åkte ja t mamma hämta lite saker och drog till pappa. genom tc, träffa ida som gav mig pengar, eller nej hon glömde hahahha. imorgon äre chill no school for me (a). ska träffa vanessa och ida o köpa biljetter till topnoch. och chilla järnet, måste oxå köpa comviq.

Mina planer ;)

Chillade på mitt rum med Nadja och sen solade vi. Hon drog typ nyss för hon är hos sin pappa och han bor i hägersten. Jag ska plugga hemkunskap tills 9 då ska jag duscha, fixa lite things och kl 10 kolla på BB. ähähäh planer baby ;) Iaf imorgon så drar jag till skolan och gör provet och sen får vi se om jag stannar hela dagen eller om jag drar till stan. Ska shoppa med mamma ihihi :D haha jag får saker men hon fyller år...



hihi osminkad och fin.. aja fick nallen av sötis victor :D

Puss puss

Hello.  Var ju som sagt på grönan igår, jävla skit väder men hade kul ändå. kan lägga upp bilder sen. Nu ska jag plugga lite hemkunskap och vänta på att nadja ska komma ;)

hårtips

Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna. (på borsten)



/nadja


mahaha

(jag sa att jag var med en kompis som hette klitoris)
nadja säger:

klitoris.. :$

Alexander säger:

ärligt ... lol nej :P
du ljuger  
ofta nån heter klitoris Hahaha men brb <3  

nadja säger:

haha ja

Alexander säger:

heter hon de?
omg synd
hehe men va gör ni då

nadja säger:

inget pillar på henne

Alexander
säger:
haha trevlans :)

i do it because you said i couldn't.

sitter och chattar & kollar på tysk serie,
har så jävla tråkigt!
har ingen webcam heller, måste köpa ny säger den-.-.



gammal bild

expect the best, be prepard for the worst.

 

/nadja

m

alltid när jag handlar mat sj, så brukar ja räkna ihop allt med min miniräknare på mobilen för att det inte ska kostamer än jag har. o min syster tycker det är jätte mobbad för att ja inte kan räkna det i huvet-.-

kan hon gå härifrån nuuu

Idag vaknade jag,fixa mig ti skolan, men sen börja ja få skit ont i magen må illa så la ja mig o ko,lla på tv o somna, sen vaknade jag 12. mådde fortfarande dålfigt så ja stanna hemma. fan nu missa jag matte provet och tyska igen.. aja har ff tills imorgon natt. nice. gick m syster t centrum (västertorp). handla lite mat. nu ligger jag i sängen o chillar. ingen comviq fett tråkigt.. fast jag kan köpa pappa gav 100kr för akut fall ;d

party rock

är fett stressad! måste köpa såå mucket innan lördag. och min pappa är skit snål-.-
är fett taggad kmr bli skit roligt:) det var en ide. skönt oxå att inte ha skola på fredag hihi.

måste köpa mascara, eyeliner, biljett, dricka,comviq omg..

wanezza

What do you do when the only one who can make you stop crying is the one who made you cry..

Your dead

Hello. har nyss duschat till pussycat dolls, typ love them! Och nu sitter jag ch snakar med lilla söta elias och ska torka håret sen om jag hinner plugga lite so och kl 22 blir det BB :D

Till papi

Har bytt om typ mjukis och ja ba mmmm myyyys med dom :D och ska ta bussen hel till pappa och hämta alla balinbjudningar som han har skrivit ut på jobbet. Sen kommer jag hem och käkar och seeeeeeen blire plugg ;)

You are stupid

Var i skolan idag och vi fick sluta lite mer än en timme tidigare så jag och minea drog och sola sen till centrum och köpte en present till mamma. Nu ska jag chilla, dricka något och plugga so eller hemkunskap. Imorgon efter skolan drar jag, minea, matte, erik, victor, feliks, robin, danne och kanske fille till grönan. Hoppas det inte regnar -.- Så kommer nog inte blogga något alls imorrn :)

chill

bloggar inte lika mycket längre, men jag har inte tid. kom hem nyss, imorgon ska jag stanna längre i skolan pga omproov på matte och tyska (missa när vi hade provet). på fredag har vi dendär dagen fan heter den..  aja vi samlar pengar till himalaya alltså skolan. men jah tror inte jag ska göra det för att man inte får tigga pengar i stan enligt läraren.. och ja tänker inte få av mamma o pappa för då dras 200 kr av mina pengar.

igår var jag med ida, solade, somnade där haha. sen så drog vi hem till henne åt amerikanska pannkakor gott. sen drog jah hem o pluggade till fysik provet som gick sådär. nu ska jag chilla järnet. på lördag är det topnoch! ska dit.jag ska få pengar.

och så har jag ingen comviq.
och så kan ja inte sätta in bild för min webcam skiiit seg så man måste starta om datan.

Godnatt

Ska duscha, borsta tänderna och sen lägga mig i sängen kolla på BB och sen sova. Fan vad härligt! ;) Imorgon drar jag till skolan och efter kanske jag hämtar min syster och drar till farsta och leta present till älskade mamma som fyller år på fredag :)

/ wanezza

Chillmode x100000

Läste lite hemkunskap, kollade halva big brother avsnittet från igår, käkade, kollade resten av avsnittet och nu ska jag hmmm. inte göra nånting :D gud vad jag älskar mitt liv ibland hihih :D

(Y)

Chillmode

Ligger i sängen och kollade nyss på ett avsnitt av BigBrother. Ska se om det finns något o käka sen läsa några sidor hemkunskap och kolla ett till BB avsnitt (Y)

får läg på dig.

SPEAK OUT MOTHER FUCKER

Godmorgon

Matte ringde och väckte mig imorse och idag är jag hemma från skolan. är sjukt trött och ska skriva uppsattsen om bolivia eftersom att jag inte gjorde det igår.

++++

pluggtime

Har skrivit klart teknik uppsattsen och nu ska jag börja på uppsattsen om Bolivia till spanskan. Älskar att plugga när det är söndag och bra på tv..

godnatt

kom hem från träningen typ en och en halv timme sen, tog ett bad och nu sitter jag vid datan. ska pluga till fysik porvet vi har på tisdag..har inte pluggat alls! typ 30 sidor om inte mer! för er som inte sett mig dom senaste dagar, jag har typ svart hår haha.. skulle bli mörkbrunt men näej-.-

yesterdays look



nu:



PANNKAKOR! :d <3

frukost (Y)

wanezza <3 nadiaa

Igår hade jag och nadja show och det gick inte så jettebra. men det vr första så whatevvaaahhh. Sen drog vi till min pappa och drack chailatte och sen ut til vendelsö och träffa fille, erik och victor. Sen behövde erik dra hem ich fille var irriterad och vitor följde med oss till pappa. vi chilla här o så. Sen när victor skulle dra hade han tappat bort sin sko i mitt hus. så han missa bussen men min pappa skutsade honom. Sen drog jag och nadja på fest i skogås med våra gamla homies ;) vi hade askul och nu ligger vi i min säng och ska chilla lite sen äta frukost.
Kl 3 måste vi vara i aulan för samling och kl 4 och 6 har vi show.

Jevel mattias

Drog till lillrudan med matte, robin och victor. Hade absolut inte lust att bada men matte kasta i mig. Säger bara payback is a bitch! ;) Men har nyss duschat och ska fixa mig och packa saker sen kl 4 måste jag vara i aulan för samling och sen kl 5 är det show :D Efter drar jag antagligen på fest om jag får tag på minea annars blire väl filmkväll med någon fast har också lust att åka till min älskade farfar (a) <3'



Jag och Hampus enligt lill ramme

Pannkakor med sylt på lägger jag sexigt fram på ditt fat!

Blev väckt av att matte ringde mig och sa att jag måste vakna och nu är jag i köket och gör pannkakor. Och självklart så går brandlarmet precis. aså döööö, det låter så jävla högt och jag vet ju naturligtvis inte heller hur man stänger av det! Men snart kommer nog victor och ska bli bjuden på mina goda pannkakor :D sen drar jag matte och victor o badar nånstans.. hoppas att det inte är så kallt...

Chillination at söderby

Drog ut med Victor sen hem till minea där senna också var. vi gick sen ut till båtsman och då kom matte och hampus vi chilla runt och hade trevligt sen visste jag inte vart jag skulle sova och pappa svara inte i lur och min lur dog men sen gick jag iaf hem hit till mamma. det var aaasläskigt att gå ;O jaja nu ska jag käka jordgubbar och sen ta bort smink kolla kanske lite på tv och gå och lägga mig (Y)

ihr wird es ni verstehen

vanessa skrev vad vi gjorde idag så.. ehm ja åkte med ida till handen, köpte godis, sen drog vi till pendeltåget. i liljeholmen kom pappa och vi handlade mat. jag köpte hårfärg med ida o vaneesa. så nu har jag färgat hihi det är mörkbrunt nu ;D hoppas jag. nu ska vi äta.toast.
imorgon har jag dans, måste vara där klockan 4.hihi.

Big love to Beyoncé!

Staaaan

Drog efter skolan och mötte Ida och Nadja i stan. Vi letade balklänningar och hittade två jag kan tänka mig ha. Sen käka vi donken och robin random kom dit sen på plattan träffa vi krille. Nu ska jag packa saker och sen dra till pappa. Ikväll drar jag nåntans kanske till handen och träffa minea, senna och några till :)

oboy! ;D

Träningen slutade vid 8 då drog jag elias och nadja till bussen. Kom hem duschade och äter jag mackor och oboy. Måste plugga so också prov imorgon :/

@Brandbergen

Hello. Skola idag sen väntade söta alex med mig på bussen och jag åkte och hämtade min syster. Nu sitter jag hos pappa och väntar på att han ska komma hem, då ska jag käka och vid 5 dra på träning. Han ska laga min väska ocksåoch så ska jag göra om balinbjudningarna. Måste också ringa mamma och fråga vilken tid hon ska boka min ansiktsbehandling :)



världen går under 21 maj eller?

omg, blev lite rädd idag när catharina sa till mig att domedagen skulle komma på lördag, att världens skulle gå under, men jag tror mer på 2012 som kmr hända i december,

 men så läste catharina lite saker från google vad som skulle hända på lördag, och dendär mannen låter jätte seriös närhan pratar omdet! blev påminnd när linda skrev det på sin blogg.! hoppas det inte är sant :( 

    såg nyss klipp från youtube där folk räknat o grejer varför just 21 maj, o ja börjar tro på de haha.. *tecken av gud' kallar dom de scary! kunde inte sätta in föör han som hade satt in klippet gjorde så man inte kunde bädda in.

ghetto gospel

Jag har märkt att alla är lite falska, alla ljuger, alla sårar någon gång.
Men ingen är perfekt alla gör misstag, men jag tröttnar bara när man inte lär sig av sina misstag, vissa fattar inte vad dom har gjort fel och då är man ju rädd att dom ska göra det igen..
Jag har svårt o lita på folk som har sårat mig, det tar tid o bygga upp igen, för det är så många jag förlåtit på direkten och då tror dom att it doesn't mather hur man behandlar mig jag förlåter ju ändå. jag ger alla en chans, men om dom bara kastar den o fortsätter så får dom ingen mer.
det hjälper att ta ett paus med ens kompis eller vad det nu är, för då inser den att den har gjort fel och kommer göra allt för att inte göra det om, det hjälper.

sen är jag oxå tvungen att skriva om vissa personer som tror verkligen att dom är nåt, som bara leker med en,   vad tänker dom med? varför är det så roligt att driva med folk? för att kunna gå runt o säga lalal ja har strulat med hennee eller att hon är galeen i mig, eller att typ tävla bland sina vänner vem som har haft flest tjejer? ja fattar inteee, varför säger man 'jag älskar dig' när man inte menar de? för att få nåt av henne..?
och den sämsta ursäkten som finns ju är 'jag kände så för tillfället'. hur kan man förlåta en sån som säger så? vet inte varför jag gjorde det.. kanske för att jag kände nåt för honom, för jag trodde att han kanske inte är sån egentligen, gav honom hur många chanser som helst. man ska bara ge en, if he don't get it är han inget att satsa på. kasta honom bara.

i miss you

idag så var det skola, inte så kul när man är förkyld, men jag måste till skolan-.- efter skolan träffade jag mamma, vi gick lite runt o köpte vita leggins till dansen och en tröja.. imorgon har jag matte prov & cooper test. typ att man springer runt, orkar inte speciellt inte när jag är sjuk. men vad ska ja göra.

 imorgon har jag träning kl 5, hinner inte hem. och jag måste plugga till oh no.. kom precis på, fan-.- att ja har nån jävla so grej till imorgon man får betyg av??!?!?!? ska kolla om nån i klassen är inne om det är sant. nästa vecka har jag muntlig grej  oxå om nåt i so som ja verkligen måste plugga till!

kan tyväääärr inte sätta in bilder för min usb kabel inte häär, men sätter in när jag kommer till mamma maybe tomorrow!

Gud vad jag älskar att plugga

verdad

Treeevligt place!



Mitt garage :D

10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Drop dead gorgeous

Hello. Sitter hemma och har nyss fixat klart fotona till bilden i skolan. Fast är lite osäker på sista bilden om jag verkligen ska ha den... Men iaf så ska jag snart plugga lite So och sen får vi se :) Imorgon ska jag iaf till pappa efter skolan och sen 5 har jag träning till 8.

JAG DÖR HAHAHAH

Minna - jag har slickat det där.
Jag - kbry (fortsätter slicka), aha är det därför det är hår på denhär för att du har hår i munnen?
Minna - nej, men charlie har oxå slickat på den och han har hår i munnen.

(vi snackar om en klubba & charlie är en hund)

/nadja

Sov gott

Ska kolla på BB sen duscha och gå och lägga mig. Mamma kommer bli gaaalään för jag sover med blött hår och kan bli sjuk men what to do ;) Imorgon äre lång skoldag och efter tror jag nog att jag drar hem och pluggar -.-
Men godnatt och sovgott :)

come closer

Lyssnar på musik, tror jag ska till skolan imorgon. har tagit min konstiga medicin pappa köpte till mig. ska då duscha så jag är fräsch till imorgon. haha. har matte prov på torsdag. lovely.

-

Tårar är beviset på den äkta kärleken.

Say my name

Sitter i köket och ska göra te och plugga (Y) 

@NORRBY

Efter skolan drog jag och några ner till blåa och käka pommes. Sen drog jag fille och matte till maxi och jag fick världens äckligaste kycklingsallad så sen fick jag choklad och cola och då blev jag glad igen. Sen skulle jag och minea sola men vi missa 3 bussar så jag blev arg och vi sket i det. Nu är jag hos matte med fille och jag ska skriva lite på min teknik uppsatts.

hahaha

inget speciellt hänt idag heller kollat på tysk serie eller egentligen är det inte tysk dom pratar bara tyska för jag bytte språk, senare ska jag gå handla med pappa för det inte finns nåt att äta. ska borsta håret nu hejdoo hihi.

omg..

so hot

längtar tills jag färgar håret mörkare, har dödstråkigt här hemma..
SKA GÅ lägga mig i soffan och fortsätta kolla på tyska serie.


angelina jolie så jävla vacker!!


-



nåt jag hitta på datan som min syster ritat...

@hägersten

idag har inget speciellt hänt, ingen skola är sjuk, hatar de, var förkyld typ två tre veckor sen och nu är jag det igen och om 6 dagar är det dansuppvisning! hoppas jag blir frisk tills de.. idag har ja kolat på tysk serie hela dagen och ätit.  ska kanske till skolan imorgon.. hatar min pappa oxå, han säger jag skolkar även fast jag är sjuk enligt honom ska man till skolan när man är sjuk-.- gjorde det förra gången jag var förkyld gick ut hela tiden o de gick ju bra.. var typ sjuk i över två veckor.

Robin <3 Vanessa

Gick ut och mötte robin, nu är vi hemma hos mig och ska mysa hjärtligt och titta på film :D <3

9 – Bild på mig och min bästa vän.

Busigt hihi

Hello, efter skolan drog jag och matte hem till honom chillade och kolla lite BB. Sen tänkte vi ta moppen till söderby men han hade ingen hjälm där. Så vi tog varsin cykel till mio och punda lite och sen drog jag hem. Måste göra typ 110 inbjudningskort till balen för alla 9or och skriva på min uppsatts till tekniken. Vi får se om jag går ut ikväll eller om jag stannar hemma. tror jag stannar hemma behöver vila :)

Godnatt

Sista inlägget för idag. Imorgon börjar jag kvart i 10 och slutar kvart i 3. Då drar jag inte till stan och möter Nadja och vi ska kolla runt på balklänningar. Hoppas jag hittar något.

Jettefint (Y)

jag hatar puffar

o m g -.- skrev värsta texten men sen stanna datan så ja fick stänga av. igår stannade jag inte hemma gick till vanessa o dom andra o chilla järnet hos vanessa då. sov jätte dåligt -.- så ja vart trött hela dagen o ont i huvudet.  på morgonen vaknade vi typ 10 iaf jag. sen så åt vi frukost o så o så kom matte nångång o fille.

kollade med isabella nån film på disney chanel, den var rätt bra. sen så drog matte o fille, och vanessa skulle ätta, så chilla jag på hennes rum, sen drog vi oxå t donken där matte o fille var. sen drog jag hem t mamma o åt sen drog ja till tc, vilken jävla resa, skulle åka t skogås ta pendeltåget där men tåget kmr om en halvtimme så ja åkte till farsta o tog tbanan till tc, där jag träffade ida som skulle köpa hårfärg för hon har oranget hår, hihi. ska färga håret på onsdag mörkare om jag får pengaR av pappa som jag kmr få 80%
nu ska jag ta bort sminket och sedan sova. godnatt!
imorgon ska jag träffa vanessa i stan hon ska leta efter en balklänning.

-

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne
Och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det..

älska! <3333

flumm flumm flumm

Tjaaa :) Idag har det bara varit en chilldag. Matte kom hit och vi plus nadja dåra kollade på tonårsliv, kärlek till den alltså! och sen kom fille och jag duschade o lalala. Sen drog vi till söderby och käka pizza och sen hem till matte och hade askul. Alltid jag matte och fille som får våra flumstunder där vi dör av garv i typ 2 tim xd det var iaf askul xd sen kollade vi på BB tills mattes internet läääga och efter ett tag drog fille för han skulle till farsta och jag och matte tog moppen till maxi och fixa dricka och choklad sen drog vi till bergen och sen moppen hem.

Nu ska jag fixa lite things och bädda sängen :D

HAHAHA förståligt för vanessa och nadja

*är det här en handduk?* 
*nej det kan inte vara en handduk..*
DET ÄR EN HANDDUK!
 

Vanessa Falk - Private Party

8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Tro att jag har massa tid fast jag inte har det. Så det blir så att jag pluggar i sista minuten eller hinne rinte med allt jag ska hinna med. Missar bussar osv

Nädish <3 Vänish

Hellu vakna nyss och nadja sov typ över här. Hon blev utslängd och snackade med min mamma så min mamma sa att hon kan sova här. Eller aa det är alltid välkommet för nädis här ;) Vi ska väl dra oss lite i sängen och sen får vi se vad som händer :)

im so lonelyy i have noboody

sitter och ruttnar på mitt rum, helt själv och uttråkad. kommer sitta här resten av kvällen. ska ta allt mat ja hittar o kolla på filmer & tröstäta. jag har oxå fått bristningar på mina lår, och håller på blir förkyld igen, yey.

we almost had it all

Kom hem nyss, igår hände inget spec alltså när vi var hos vanessa sen, vi sov o aa, jag sov så jävla dåligt hade skit ont i halsen och täppt i näsan-.- aja ska städa rummet o sen duscha.

Godmorgon peeps

Alla kommer in  och väcker mig så jag orkar inte somna om längre. Nadja ligger i mitt rum och sover ffr men jag måste också dra på våran klass loppis så jag ska nu fixa mig, klä på mig, äta frukost, packa träningsväskan och sen tar jag och matte moppen upp till skolan. Och vid 3 har jag och nadja träning till kl 6 och efter så blir det fest :)

7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Köpa det jag vill ha, något till mamma och syster kanske en rea eller något. Och typ bjuda mina kompisar på något kul!

Det jag typ känner för, jag är inte sån som sparar. även om jag oftast alltid har pengar så äre inte så att jag sparar.

Tyresö

God kväll jag och nadja kom nyss hem till mig. Vi hade ju träning sen åkte vi till tyresö och träffa några och sen drog vi till sågen och så kom matte och ponta och hämtade upp oss där. Då drog vi hem till Matte och kollade på en asäcklig film och fille vågade inte gå hem själv så alla följde med och jag och nadja tog bussen till mig. Nu ska vi ta bort sminket och sen chilla.

Pommes frites

Lite kompisar kom hit och sen drog vi till blåa och käka pommes och köpte änglar. Sen gick vi till front och chilla lite på hans altan och sen drog hem till nadja och drack capuccino och pröva kläder. Nu ska vi kolla på film sen blir det träning och efter träningen drar vi kanske och träffar några i tyresö :)

Vi har nu vaxat benen (Y)



So cute!

6 – Typ av killar jag faller för.

Hm, typ dom lite mer bad boys, fina ögon, bryr sig om sitt utseende och är sjukt snälla och lite känsliga egentligen.

Men den perfekta killen för mig skulle väl kanske se ut lite som eric saade eller c.ronaldo (a) och vara sjukt snäll men endå anses som tuff så att man lxm inte tror att han är en mes. En kille som kan försvara både mig och sig själv och s bryr sig om mig och älskar mig för den jag är! Om han är blyg eller inte spelar ingen roll eftersom att jag har väldigt lätt för att prata och efter att tag skulle han inte vara så blyg längre faktskt :)

tips

För att få finare och bättre hy så drick mycket vatten och sov ordentligt, hur enkelt som helst!

stronger then you / vanessa

Jag är starkare än du, så mycket starkare än du.
Det har jag lärt mig nu!


fredag den 13!

Herregud, är ju ledig idag men självklart så kommer mamma in och väcker mig vid halv 9 och säger att det är fredag den 13 och att hon och min syster försovit sig och måste skynda till bussen o lalala. LIKE I CARE? okej.. bara om att det är fredag den 13 men iaf. men jag tycker att jag fått min otur nu att bli väkt så tidigt när jag är ledig -.-

5 goda saker

* Melon & Jordgubbar



* Marabou digestive



* Coca cola



* Sangria



* Pizza

5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

yeah yeah yeah

Hade ju som sagt träning och efter den drog jag hem och lämna mina saker sen åkte jag fort ner till coop och köpte comviq och sen hem igen. Har nyss duschat och ska ba chilla kanske fixa lite på tredje våningen igen.. Ser ut som en bomb där, kan lägga upp bild sen :P kaos på riktigt.
Aja imorrn så ska jag och nädis chilla här dåra, sola om det blir sol och allt sånt. Som en riktig kaninchilldag alltså! och sen vet jag inte men på kvällen åker jag till skolan och fixar saker till loppisen vi ska ha och sen träning :)

lite gamla bilder just 4 u


catha o jag


ida o jag hahahah ser ut som långben


kolla vad tjock tunga haha!!


HAHAHAHA CATHA MINNS DU?!?!?!?!


vanessa o jag

hihi

Sitter o äter choklad, missa två lektioner idag för den jävla cp regeln dom infört i ´min skola, att man inte kmr in på lektionen när man är försenad. aja sen så hade vi idrott haha, getingar överallt.. sen träffade jag ida vi åkte t tc, hon köpte avfärgning, och jag ska färga håret, var i kicks o fråga vad som är fel för ja färgat från förra året 3 gånger permanent mörkbrunt, men de gått bort efter en månad, så sa dom ja borde prova en gång till dom tyckte det var jätte konstigt hahaha :p sen så såg ja en person.... o vi köpte wienerbröd, som sen spruta över min väska, såg ut som sarre hhaha. ska städa mitt rum &duscha. imorgon blir det chilldag med kaninen

 
jätte fin bild på mig från förra sommaren


a&natha)

Livin on a prayer

Drog med Minea till brandbergen och sen till handen. Vi träffa senna och hämtade min syster, chilla lite och sen drog. Har nyss käkat och om en kvart ska jag börja dra mig mot bussen till jordbro på träning.

Skolan

Sitter i skolan och skriver på min uppsatts om telefonen. Sen har vi SO, Lunch, Idrott och bild :)

Det viktigaste är inte varifrån man kommer, utan var man går

balklänningar

Någon som vet affär där man kan köpa snygga ballklänningar? hittar typ ingenting :(

4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Har inte direkt några mål förutom att leva livet och göra allt jag vill så att jag inte ångrar mig sen. En dröm har ju alltid varit att bli stylist. Älskar att sminka mina kompisar och fixa deras hår osv. Typ ''göra om dom''. Det är jettekul ;) Och önskningar är väl att alltid ha min familj vid min sida, en kille som älskar mig och inte sviker en och äkta vänner.

Sen vill jag ju också, bli rik, ha allt jag vill ha, resa osv :)

Träning jao

Haft träning och har nu ätit lite ska snart duscha lite lätt sudär också :)

Make it right

Var i skolan och efter firade jag, Amanda, Sara, Tony och Ullis Erik eftersom att han fyller år idag :) Och så hade vi möte om balen. Kom nyss hem och ska plugga lite sen vid 7 har jag träning. Idag åker jag dit tillsammans med Nadja, wiiie :D

nu drar jaaag

Kom hem nyss, eller typ 40 min sen. ska dra och handla för mamma inte kan. Ska ba äta först hihi. så jääävla mycket man måste plugga till -.- damp hade ju oxå svenska prov idag gick sådär.. ahh juste igår var jag ensam hemma det var jätte läskigt aahahahah :( så ja ringde ida, och hon fick snacka med mig tills ja sattit på alla lammpor i andra våningen o hämtat kläder.

CHIIILL

ska ta ett bad nu, och plugga lite svenska hihi (a)

bra för feet huuuuud!

man kan köpa i hm & åhleeeeens vet jag



gotta taste it

Idag hade jag skola, försov mig, vi fick vara ute  två lektioner så ja fick lite streck av min linne -.- aja sen fick ja tbx min matte prov.. ig -.- nu snackar jag med ida i lur & fb, ida skriker/rappar i lur får ont i öronen.. måste plugga svenska och engelska och so så byeee

gammla bilder

linda & jag i kista


jag hos ida i december eller januari innan våran utegångsförbud




förra sommarlovet, då vi var heeelt oskiljaktiga


vi borstar tänderna (jag och vanessa)

Mat

Ska käka nu sen plugga sen träning och ikväll blir det plugg också. Så blir antagligen inge mer blogging idag. kanske ett inlägg senare om jag hinner :)

Gammal bild

Chill

Fick sluta en timme tidigare idag för hade laptop och då följde matte och erik med till maxi där vi fixa lite hårfärg, parfym och vax. Nu sitter vi ute hos mig och färgar håret och käkar glass. Nu kom robin också hit.

Sen är det för mig att dra på träning och sen kanske möta minea i handen :)

Onepiece



You are special

Träning

Tudelu. Kom nyss hem från träningen och ska duscha, äta lite och om en halvtimme är det BB :)
Imorgon blir det vanlig skola och efter vet jag inte men sen vid 7 har jag träning.

looook

Kom hem typ halvtimme sen, ska dra till träningen om 20 min.
Idag så hände inget spec, efter skolan så stanna jag med jasmine & catharina o göra en plakat som vi ska gå runt med för barnen i himalaya ahahaha.

Bajs på blogg.se

Blogg.se fuckade typ hela dagen igår så kunde inte blogga. Men jag fille och matte solade på min trädgård sen grillade vi och på kvällen kollade vi på film hos matte.

Idag har jag bara varit i skolan och efter drog jag och matte och hämtade min syster och vi kom nyss hem. Matte ska slinga håret och vi ska skriva lite no.

hey baby

Ska äta kebabpizza nu o sen tagga till idas konfirmationsfest!
hahha tusen finnar -.-

nån random bild jag hittade

if he don't love you now, he will never do it.

sitter hemma, vaknade kl 9. ska bo hos pappa typ hela denhär veckan. lite jobbigt för jag måste åka t jordbro 4 gånger denhär veckan och det är rätt långt. jag har typ 4 stora finnar :( skit fult!

jag just nu ha ha.

3 – Min favorit årstid och varför.

Sommaren

För att det är varmt, sommarlov, man kan bada, sola, slippa ha så mkt käder utan bara shorts och linne. Sena sommarkvällar med kompisar eller nattbad och mysiga kvällar med sin kille om man har någon, tälta med kompisar osv. :D

Godmorgon

Vakna precis, ligger ffr i sängen och ska ligga här ett tag.
Annars my plans för today är städa rummet, plugga, fixa lite saker till imorrn och kolla på film hos mattish ;) vanlig chillsöndag typ :)

jetteroligt

Drog till maxi med matte och fille där tog vi daimglass och dricka. sen mötte vi minea och jag och matte gick iväg och gömde oss och förföljde minea och fille som gick runt och letade o skrek efter oss. de var askul xd aja men nu ligger jag i sängen och kollar på BB. Tänkte dra till matte och kolla på film men kommer ändå bara somna så vi ska ta det imorgon istället :) Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna :)

tvungen

okej, asså ja har ju hört rykten om att nicki minajs rumpa inte är äkta utan opererad, men jag tror dom rykten är sanna nu fööööööör ja hitta gamla bilder på henne, och det är ju faktikst rätt stor skillnad elää? :p



we could have it all

imorgon måste jag vakna jätte tidigt, ida har konfirmations fest-.- i kyrkan-.- jag hatar kyrkan-.-
hahaha men aja det kmr säkert bli roligt.. hahhah!! :)
kollade på mtv idag, det kom 16 and pregnent, jättee bra program. vissa par e såå gulliga.


skiiiiit bra låt & dansen

puss puss

Färgar håret med mina älskade älsklingar Fille och Matte ;)

Snoop dog - sweat (david guetta remix)

är hungrig

sitter här hemma, laddar ner musik t datan.
pappa kmr om typ en halvtimme med mat.
såhääär chiiill.
idag har jag bara lust o äta & kolla tv.
håller på & lära mig att rappa ''look at me now - chris brown  och busta rhymes''
var inte så svår som jag trodde.

Hos pappa

Chillat hos min pappa och snart ska jag åka och köpa godis. Sen kanske jag slingar håret med Matte och Fille :)

tråkigt som fan

ALLMÄNT:

Namn: nadja sofia isabella heikkinen
Piercingar: 6 i öronen, tog ut örhänget i brosken, den var inflamerad. fast ska ta ny där fast i andra örat.
Tatueringar: nahh
Längd: 168
Skostorlek: 38
Hårfärg: brunett
Är du kär i någon: jo.. eller ja vet inte
Önskar du att du bodde någon annanstans: jag önska mig att pappa bodde i haninge oxå
Tänker du på självmord: nej
Vilken parfym använder du: olika paris hilton & britney spears och äppel parfymerna är favoriter
Vad är du rädd för: vissa personer haha fästingar o spindlar o getingar och konsitga människor på plattan som är där på kvällarna
Är du rädd för döden?ja eller nej men vill inte dö redan haha

SENASTE:

Film du hyrde: pa 2
Film du köpte: kmr inte ihåg
Låten du lyssnade på: find your love - drake
Låten du hade på hjärnan: tack vare catha '' nanana for the teenage crime'' den meningen låten heter teenage crime av adrian lux
Personen du ringde:vanessa
Personen du tänkte på: en kille mer säger jag inte hihi (a)
Bok du läste: minns inte
Personen du fick mail av: fb
Personen du fick sms av:ida
Gången hela din familj åt middag tillsammans: förra veckan kanske nån dag

 

ANTAL:

Gånger du varit kär: riktigt kär haha, ehm 2 gånger kanske..
Gånger ditt hjärta brustit riktigt hårt:
Någon vart otrogen mot dig: vet iaf inget om det
Hjärtan brustit på grund av dej: hihi (a) vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen:
Ärr du har på kroppen: två på knäna (ramla m cykel) sen har ja en rivmärke av katt på vadet(?) sen på min högra hand råka skära mig, och vänstra för att ida fimpa på mig och för ja råka skära mig igen. sen har jag en precis typ  där halsen slutar. av akne.


ÖVRIGT:

Vad har du gjort idag: inget speciellt
Var det kul: nahh
Hur tidigt stiger du upp: beror på vad jag ska göra, t skolan om ja sminkar mig typ kvart över 6 och om inte typ 20 i 7
Gillar du att slåss: ibland
Vad ska du göra ikväll: vet inte kanske ut o äta
Är du seriös: beror på läget
Vad är du allergisk mot: målarfärg man målar i ansiktet haha o katter
Var har du ont: knogarna
Använder du hårspray: nej
Kan du stå på händer: jag ska lära mig det hihi
Favoritserie: tyska serier hihi en av dom, türkish för anfänger älskar cem <333

ich hasse dich aber ich liebe dich. / nadja

tröjan jag köpte igår från salt, 180kr.


omg ignorera min mun ser hur ful som helst ut.

-

2 – En person jag vill träffa just nu.

bom bom bom

Igår träffade jag ida vid 8 tiden, hon visade sin kyrka sen drog vi till tc, chilla, sen så träffa vi på några.. hahahahha aja sen åkte vi hem tyyp halv 11. Kom hem o la mig. Idag vet jag inte vad som händer skulle träffa en person men nääääääääej!

Hatar nya spotify!!!!!!!

kolla vad fuuuul hahahahahah omgg

kaninbyxor :D

smile

Kom typ nyss hem, ska fixa mig och äta frukost sen drar jag nog hem till pappa :)

@ erikssss

kom nyss hem till erik med robin också. nu äter vi köttbullemacka, världens bästa nattmacka. sover över här också. aja godnatt ;)



Från ikväll på holmen

ROBZTER

robin gästbloggar flr vanessa sa de
vate fan vad jag ska skriva, men vi just nu e vi hhos adde o tare lugnt :)
eh tja då..
aha ikväll ska jag o vanessa sova i samma säng hos erik..  längtar!!!
hejdå

matte <3 vanessa

ute och går med mattias lite random med min laptop



plattan

idag vakna jag tyyp halv 10. sen fixa jag mig o chilla. sen åkte jag till plattan och träffa catharina, köpte en fett fin tröja sätter in när jag kmr hem. sen har vi vart på donken chillat o så. haft jätte roligt ;D ska åka hem nångång och sen åka t pappa :) love ya allll

1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

 

1. Jag är halv svensk och halv latina.

 

2. Har 2 hamstrar.

 

3. Går 9an i vendelsömalmskolan.

 

4. Har känt Nadja i nästan 10 år.

 

5. Tycker melon och jordgubbar är de bästa frukterna.

 

6. Jag hatar NO

 

7. Har fler kill än tjej kompisar. (utav mina närmaste vänner då)

 

8. Älskar att dansa

 

9. Jag är en kanin, men säg inget till någon :$

 

10. Ska dra till handen snart och möta erik och göra lite ärenden.

outfit



/ wanezza

/ wanezza

1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
2 – En person jag vill träffa just nu.
3 – Min favorit årstid och varför.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – Mitt drömbröllop.
14 – En bild på mig själv för ett år sen.
15 – Någonting jag ångrar.
16 – Innehållet i min väska.
17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
18 – Vad jag åt idag.
19 – En bild på det jag köpte senast.
20 – Min favorit film.
21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
23 – En låt som får mig att gråta.
24 – Mitt favoritprogram – och varför.
25 – Min favorithögtid

/ wanezza

Sugrör <3

Fixat lite things och ätit nutella bröd och druckit mjölk med sugrör. Älskar sugrör, har en hemlig kärlek till det. Man kan ha sugrör till allt! vilket jag har :)
Imorrn drar jag nog in till stan med Erik och kanske Minea. Kollar efter balklänning, piercings och sånt. Sen drar vi väl hem när Erik börjar få panik dåra.

thats right

The diffrence between me and her? I can make him smile with my pants on.

Filmtips

 

Underbar..

Haninge C

Hade np i matte idag och i engelska muntligt. Efter drog jag hem till erik missa två bussar där sen kom robin och vi alla tre drog till bussen  och upp till handen. Gjorde några ärenden och sen mötte mamma. Köpte hårfärg, nyckelring, KANINBYXOR och lite annat skit. Visar imorgon eller ikväll :) Pappa kom och lämna mitt trådlösa intenet (Y) och snart ska jag färga håret :) Kommer inte bli mkt skillnad alls men whatever.. ;)

facelook & outfit mahahha





tjocktröja-cubus
leopardleggins-hm

imorgon är det friluftsdag -.--------

Idag var det skola, missa idrotten för att jag gjorde matte prov istället tyckte det gick bra men man vet aldrig. Sen så gick jag med catharina till åhlens & inn o finn. vi råka spraya på varandra med man deo så vi stank man + hela affären. Sen drog vi till plattan o chilla. några jesus människor bjöd på kaffe, första gången jag drack en hel mugg!!

Sen drogs alla getingar till oss.. hemskt. sen drog vi till skolan igen och åt mackor & sen gick vi till matte extra. gick skiiit bra gjorde mvg uppgifter ! :Defter det drog ja t plattan igen och träffade linda vi gick t donken o snackaa o sen till tbanan o snacka där haha :)

träning

Drar snart till träningen och efter så blir det inte mera blogg för jag måste plugga o så. Så bye hörs imorrn!


i can't believe my eyes

Sitter med hårinpackniiing, internet gick bort så pluggade ja lite hihi. jag har damp vafan har hänt med vääädret?! det var skit varmt och nu regnar/snöar det och skiiit kaaallt!
ahh juste jag fyller år om exakt en månad oxå :D

haha ser ut som jag har bruna ögon på bilden:)

You were my everything

Jävla massa plugg!

Var ju på musem, där det var aptråkigt. Jag, robin och erik gick runt och hungrade sönder. Till slut fick vi dra och då gick vi till donken i tc. Käkade och drog sen till handen. Där väntade vi med robin i typ en timme för han skulle ha tandläkare. Kom hem vid kvart över fyra och sen dess har jag bara pluggat. Np i matte imorrn wohoo.. Vid halv 7 drar jag på träning iaf ;)

/nadja

Lockigt hår är nästan alltid torrt. Använd lite schampo och massor av balsam, har du långt hår borde du ha inpackningar offta. För många fungerar det att bara skölja håret med vatten och använda balsam, och bara schamponera en gång i veckan. Det ska jag prova på haha :) har hört att shampoo täpper till hårsäckarna så att det växer saktare!

she's like a star

Idag så vare skola, åkte därifrån 1 för jag hade ont i magen, åkte t pappas jobb o köpte ögonbrynspenna äntligen. Sen fortsatte jag resan hem. Nu är jag hemma, ska plugga har 8 prov nu innan sommarlovet.. jobbigt. fast först ska jag äta ;d

svenska
engelska
tyska
2 fysik
so
2 matte -.-


gammal bild.. 3 mån sen altså februari.



The outfit of wanezza

 

Tjocktröja - bikbok

Linne - gina

Byxor - new yorker

Halsduk - gina

Klocka - D&G

Plugg + television

Pratar lite med Victor och ska snart stänga av datan och sätta på tvn och plugga lite. Imorgon ska jag och några andra 9or på museum. Sen drar jag, Erik och Robin o käkar nånstans sen blir jag och Erik (kanske robin om han vill/kan) kvar i stan. Och vid 7 har jag träning.

Tjugonde bilden: En bild på dina närmaste

Nadja

 

Minea

 

Erik & Victor

 

Robin

 

& självklart Mamma förstås!

omg ser fett mobbad ut på outfit bild hahaha men finns ingen bättre :(




okej bilderna kom upp lite cp, men aja whatever. idag vare skola,sen träffa ja ida aså herregud skämde ut mig på apoteket! ja fråga om man gjort abort 3 gånger och ska göra en gång til om chansen finns att man inte kan få barn sen. och en kille börja skratta trodde säkert det var jag som hade gjort abort o ville igen :( hahaha


OUTFIT:
tjocktröjan-cubus
vit linne-gina tricot
jeansleggins-cubus

miss u

Sometimes when I miss you, I think of us and all the memories we shared.
Sometimes when I think of you I feel how my tears falling from my cheek.

Happiness

If we ever meet again

Hello. Kom nyss hem från stan och det är jävla analhål fucking cp maddha fakkha väder ute -.- Håller mig inne i min kaninhåla resten av dagen pga av det. Ska nog fixa lite saker till dansen, plugga matte till nationella och fixa lite på vinden (Y) men nu ska jag eta kyckling :D

en sista sak bara hihi

Tycker ni det vore ''roligare'' med outfit inlägg? haha jag tycker det intressant att kolla på andras bloggar (a)

sometimes you have to do things you don't want to.

åhh imorgon är min hat dag i skolan, slöjd -.- hatar slöjd! och så har vi engelska om jag minns rätt. anal. aja men godnatt mina/våra gulliga läsare ;d

Godnatt

Ska kolla på BB och sen sova. Imorgon ska jag försöka övertyga mamma att möta mig i stan så vi kan fixa lite grejer till min iphone och köpa ny bikini :)

-

In your life you meet people, some you never think about. some, you think what happened to them.
There are some that you wonder if they ever think about you.
And then there are the few you wish you never had to think about again.But you do.

like you

Kom nyss från träningen, nästa vecka har jag träning 4 gånger, roligt ;d fast har börjat tröttna på dansen för vi körde den idag typ tusen gånger..

ida & jag

give me everything

har ätit klart nu & bytt om. ska om 20 min t bussen med vanessa. idag så vare ju skola, som vanligt. ni får bilder senare ikväll om ja pallar eller imorgon :)



en bild på en/några tyska rappare.


dddancehall<3

Ska gå möta pappa nu, och köpa pizza!

Nittonde bilden: En person som är snygg.

Plugg plugg plugg

Sitter och snackar lite med Marcus. Skolan gick väl bra idag, hade NP i matte sista lektionen och våran lärar tyckte att jag plus 3 andra bör kunna mvg på de. Så vi fick göra mvg delen och det var assvårt. Nu måste jag plugga so sen äta och kavrt i 7 tar jag och nadja bussen till träningen :)

''Life is a bitch and that was her sister''

To live doesn’t mean you’re alive.

Nu har vi målat klart nästan, ska aldrig mer måla nåt i hela mitt liv, har ont överallt, så jävla jobbigt. ska ta en dusch snart och välja kläder till imorgon och sen bara chillaaaa.

hahahah omgg en skit gammal bild på mig!

Kväll

Ska ut och möta Victor ett tag, sen när jag kommer hem ska jag duscha fixa grejer och kolla på BB (Y)
sommras

Artonde bilden: En bild på din fritid.

-

Ibland när jag saknar dig så tänker jag på oss och alla minnen vi delat.
Ibland när jag tänker på dig så känner jag hur mina tårar faller ner från kinden.

+++++

If I really was a bitch I'd make your life a living hell. But instead I'll just watch you do it yourself.

 

har trååkigt, kolla min tunga är sne där men det syns inte så bra haha! SER UT SOM EN KORV!

dutty loove

idag ska pappa komma hit, vi ska måla mitt rum. och denhär gången ska vi det! ska ju kanske åka t blåa med vanessa om hon kan, och kanske åka handla mat. chill daaaag :)


nån gång när ja rökte vp

<3

fan vad jag hatar spotify -.- båda mina användares tid har tagit slut -.- får damp!


Hoffmaestro - Highwayman

California

Skrivit klart uppsatsen nu, jettebra. Ska kolla runt lite vad som händer i huset och kanske städa mitt rum ;) Sen måste jag ju plugga so också..

ska plugga so nu (Y)

förvirrande

5 saker jag hatar

* när naglarna bryts

* plugga/skolan

* att internet inte funkar på min laptop

* sill

* att ljuga för min mamma

Godmorgon

Vakna vid tolv och ska strax äta frukost och sen skriva en uppsats om Mario Vargas Llosa (?) till hemspråken. Måste också plugga so idag eftersom att jag inte kommer hinna göra det så mycket imorrn innan min träning. Blir nog hemma hela dagen idag om jag inte drar till blåa lite snabbt om det ens är öppet.
Random bild på mig & minea (Y)

dead

igår så åkte jag minea vanessa till haninge centrum, köpte lite godis, sen drog vi till rudan, chilla i ungdoms gården lite för det var kallt ute, sen när brasan tändes gick vi ut och där var massor med folk orkar inte skriva alla namn. sen när brasan typ var släckt köpte vi korv med bröd fick saft gratis oxå hihih, och sockervadd, sen drog alla till festen 136 xl typ, men vi fick inte komma in för vi inte hade pengar. så vi chilla utanför. sen drog jag vanessa matte och fille till donken här hos oss, sen kom dit hampus och robin oxå. och sen drog vi hem:)
RSS 2.0