Fridhemsplan

Ska snart dra mig mot bussen och åka till fridhemsplan där jag ska möta Nadja. Kommer hem senare och om jag har tid uppdaterar jag nog mer då :)

Sola

Godmorgon babes. Har inte haft tid att blogga och internet på mobilen är slut men har varit med Alex och Dennis. Vi har typ varit på rudan, kollat kläder, var på alexs lillebrors match i torvalla, färgat håret osv. Sovit med varandra varje natt och nu drog han för han ska jobba men vi kommer nog antagligen ses ikväll. Ska möta bästis idag iallafall så ska vi sola och så får vi se sen vad vi gör :)

Hos dennis

Sitter hos dennis med alex och vi har nyss käkat. Snart ska vi till handen. Har faktiskt inge mer o skriva hehe :)

2pac ♥

Pluggar

Var nyss och köpte schampo, balsam, läppsyl, spray och annat sånt. Det är skit fint väder ute men jag sitter i köket och måste plugga nu -.- jaja så går det när man skjuter upp allting.

Sam

Sitter och skriver om invadringspolitik på samhälls lektionen. Sen drar jag och solar utan min bästis :( jaja sen hem för att plugga kanske :)

+++++

Godmorgon

Sitter i skolan och har historia. Slutar runt 1 och då ska jag åka till fridhemsplan och mötta min bästis så ska vi sola :) Ska försöka få klart mitt historia prov idag och dessutom har jag dans träning klockan 6, niice!
Längtar såhääär mycket till sommaren!

Vackraste kvinnan på jorden

I will love you until the end of time

Trööt chey

Skulle ju som sagt hem efter skolan och plugga men nej.. Mötte Alex och Dennis så då skulle jag med och köpa någon tröja och sen var vi i centrum ett tag med några andra. Hade en rätt hård träning sen och nu har jag ätit och duschat är suuuper trött och vill bara ligga och gosas med min älskling tills jag somnar :( Men jaja ska plugga lite se på bb och sen sova :)

Not a day goes by that I don't think of you

Plugg

Hade 3 timmars rast och nu har jag samhälle. Efter det ska jag hem direkt för att plugga, byta om och äta och sedan klockan 6 har jag träning. Ska bli nice :)

Stan

Efter skolan igår mötte jag Alex, Dennis, Casey och Gabbe. Vi drog till stan kolla kläder sen drog Dennis och Gabbe. I årsta tog vi samma tåg som Nadja så åkte vi alla tillsammans tillbaka till handen. Jag och Nadja skulle gymma men de blev inte så. Vi drog till mig och åt och snackade. Sen tog vi bussen till handen halv 10 och nadja åkte hem kavrt över 10 och jag och Alex tog bussen till honom så sov vi där. Vi hade 2 månader igår btw :) Nu har jag skrivit NP och har rast i 3 tim -.-

love

Matte

Igår träffade jag Alex och Dennis. Vi chillade i centrum och sen drog Dennis och jag och Alex gick till hans mormor och hämtade pengar :) sen käkade vi pizza och åkte hem till mig och kollade på tv. Hann duscha imorse och nu sitter jag på matte lektion.

Godmorgon

Går alldeles strax till bussen och har NP. Efter skolan träffar jag Alex, vi
ska köpa hårfärg o sådär. Hörs sen. Puss :)

The hills

Är nyduschad och sitter och tittar på the hills och messar med min fina pojkvän. Ska ner och fixa något att äta sen ska jag se the hills tills BB börjar och då ska jag även fixa min naglar :) Imorgon börjar jag rätt tidigt, kl 9 och har Nationella prov i svenska tills kl 11 :(
Älskar dig mest av allt amorsito :) <3

You don't know

Cutting unless you’re a cutter.

-Drugs unless you’ve done them.

-Suicide unless you’ve attempted it.

-Depression unless you’ve felt it.

-Eating disorders unless you’ve had one.

-Me unless you’ve been through what I’ve been through.

So don’t pretend like you fucking understand.

hehehe

Before I die

Min helg

Hello bloggen inte bloggat på hela helgen. Börjar bli slite standard.. Iallafall så i fredags sov ju Alex här sne på lördag kom Dennis hit. Vi drog till port73 och sen hem till mig igen. Vi spelade uno o sådär. Sen chillade jag och Alex hemma, åt och kollade på jersey shore. På kvällen drog vi till handen och mötte Gabbe och Dennis. Och på kvällen sov vi här igen. Igår var vi hemma och kolla jersey och sen drog vi till handen och mötte Casey. Var där ett tag sen åkte vi till coop handla mat. Lagade och åt framför BB. Sen tvättade vi också och la oss framför jersey med dom nya cheeseburgar chipsen :) Idag var jag ledig så har bara städat tredje våningen och snart ska jag äta :)

Let's dance

Hej på er :) Igår efter min träning åkte jag hem, duschade, åt och sen kollade jag på film med mamma. Idag slutade jag innan lunch så åt och sen drog jag hem för att byta jacka och lite sent sen åkte jag till hornstull för att möta Nadja. Vi solade och sen när jag kom hem käkade jag och kollade på hall pass. Skit rolig film faktiskt! Efter det hade jag träning och svettades som en gris verkligen. Så direkt hem i duschen och har suttit och kollat let's dance med mamma. Snart kommer Alex med godis o grejer hihi :) Ha en bra kväll!

The boys who

Vill bara ha aaaallt! *dreglar*

 

Chokladbollar

Igår när Alex kom duschade han sen kollade vi på Breaking Dawn. Efter det gjorde vi chokladbollar som vart jättegoda :) Efter det duschade jag och så kollade vi på BB och åt våra goda chokladbollar. Han drog runt 12. Nu sitter jag på No lektion och efter det har jag lunch.

Centrum

Drog hem efter skolan och sen cyklade jag och mamma upp till centrum för att möta syster och köpa lite grejor.
Jag fick med mig ett linne, en tröja och underkläder. Ska nu ner och äta och sen träffar jag Alex :)

Lee Stafford

Jättebra märke på hårprodukter. Rekomenderar!

Before I die

 

Hairstyles

Bebbi

Ska snart ha NO och längtar till den är slut så jag kan få min macka och te i cafeterian :) Efter skolan ska jag nog träffa min älskling tills runt 4 då han ska gymma och jag ska träna också sen träffas vi nog igen efter. Så ser min dag ut ungefär :)
image description

Trååk

Ska skriva lite manus sådär till mitt NP imorgon sen vet jag inte. Bara chilla galet så jävla nice och äta kyckling :D Halv 8 har jag träning och ja så ser min dag ut :)

Nu: matte

Godmorgon

Har snart matte och sen drar jag tll torvalla och har idrott. Måste skriva mitt tal idag och ikväll ska jag på träning. Hörs mer hemma :)

Let's set the world on fire. We can burn brighter, than the sun

Helt söt Hund jag dör

Ligger och ser på BB nu. Efter ska jag göra lite på mitt tal och sen om det inte blir för sent se på ett avsnitt av partaj tills jag somnar. Hörs mer imorgon :)

Pluggar hos pappa

Min helg

Förlåt för att jag inte bloggat på hela helgen men har spenderat den med min fina pojkvän. Vi har bara legat hemma, kollat på filmer och hela säsong 1 av jersey shore, ätit och gosats. Igårkväll drog vi hem till mig och sov här. Kollade på, film, bb och the big bang theory tills vi somnade. Han drog till jobbet runt 12 och jag har just varit ute och cyklat med mamma. Vi drog också till mio och kollade på ny garderob till mig. Nu sitter jag och äter och ska göra mitt svenska tal till nationella.

Puss

Hello readers, ska om ett tag gå till bussen för att åka till min älskling. Sover där ikväll och imorgon ska jag nog till rågsved med Nadja. Men mer om det imorgon. Ska packa ner lite saker och vi hörs förmodligen imorgon, puss ha en trevlig kväll :)

Städat

Har städat rummet och inte mycket mer. Ska försöka få lite plugg gjort och 6 har jag träning.
Vet inte om jag sover hos min älskling ikväll eller hemma men de får vi se :)

Nu: Frukost och gårdagens BB :)

Voicemail - dancing feva

LOVE

True love is like a tattoo. It hurts when it bleeds but it feels good within & last forever till the end of your time.

Handen bror

Kom hem tidigt idag för festen var inte så jättebra, polisen kom och sådär. Jag decka direkt men alex var vaken att tag till. Vi vaknade runt 12 tror jag och gick ner och käkade efter ett tag. Runt halv 3 drog vi mot handen, jag hade ett möte och sen chillade vi där med några andra. Halv 6 tog jag bussen till min träning och nu sitter jag och snackar skype med alex och dennis

Fest

Drar snart till handen och möter Alex och några sen Nadja också så ska vi dra på en fest i tyresö. Hörs mer imorgon :)

Hör ni mig

Houses

'
 

*

Godmorgon

När jag vaknade imorse gick jag ner och satte mig i soffan med mamma och min youghur och kollade på Laura som är ett mexikanskt program. Sen gick jag upp och la mig i sängen och kollade på gårdagens BB. Nu ska jag försöka skriva en styrkeuppgift och sen ut och cykla typ en timme :)

Godnatt

Ligger i sängen och ska kolla på Jersey Shore tills jag somnar. Imorgon ska jag träffa min älskling och på kvällen ska vi nog på fest med några andra då också och sen sover han här hos mig :)

Städat

Har hjälpt till hemma med att städa och sådär. Nu sitter jag och fixar mina jeans. Ska hyra film och köpa gott snart på maxi med mamma och syster så ska vi ha en mysig hemmakväll :)

Love ya ♥

Frukost framför trassel (Y)

vconza - instagram. Follow me ;)

The boys who

Belly button piercing

 

Before I die

Om mig

DIG:

1. Hur lång är du ?

163 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?

Vet inte riktigt, någet med mycket pengar iallafall.

3. Vad pluggar du ?

Ekonomi på riksäpplet.

4. Har du långt hår ?

Till naveln, lite längre kanske.

5. Vilken hårfärg har du ?

Mörk & ljusbrun

6. Sminkar du dig ?

Till vardags typ inte men ska jag någonstans så ja.

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Blå

9. Har du kysst någon idag ?

Ja

 

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Nej

2. Vart bor du mest , mamma eller pappa ?

Bara hos mamma

3. Hur många syskon har du ?

2

4. Vad är det senaste du sa till din mamma ?

Kommer inte ihåg

5. Hur många ställen har du bott på ?

3 i Sverige & 2 i Peru

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

Ingen, men bråkar mest med mamma

7. Vilken familjemedlem är snällast?

Syster

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Rätt längesen

 

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

Igår

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Nadja

3. Har du kysst nån kompis ?

Ja

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Ja

5. Vem har du varit kompis med längst ?

Nadja

6. Vem känner dig bäst?

Mamma & Nadja

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ?

Nej, bara om hon/han bad om min åsikt.

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

Nej


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

Ja

2. Klä dig annorlunda ?

Beror ju på hur annorlunda menas.

3. Vara dig själv ?

Standrad bror

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Ja

5. Pierca dig ?

Ja

7. Ha sex på offentlig plats ?

Hur offentligt?

8. Vara omogen ?

Haha ja

9. Äta småkryp ?

Om jag fick något för det


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

Kommer inte ihåg

2. När var du på semester senast ?

I sommras

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

Rosa

4. Är ditt hår tråkigt ?

Ja, ska klippa & färga det snart.

5. Vem såg dig naken senast ?

Min pojkvän

6. Hur ofta duschar du?

Varje eller varannan dag

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

När jag känner för det

*

Alcatraz

Sorry för jag inte bloggade igår men sov hos min älskling och internet på min mobil är så segt där borta. Idag har vi myst och typ mja ingenting. Dansade med hans ena katt och han lärde mig hur man tvättar. När jag kom hem städade jag rummet och lite annat och tog en lång dusch. Ligger nu och kollar på alcatraz sen ska jag ligga i min säng och kolla på jersey shore, äta och sen kolla kvällens avsnitt av big brother :)

Centrum

Vi är snart färdigfixade och då ska vi dra upp till centrum och möta Alex & Dennis. Ska också ta ett till hål i örat :)

Godmorgon

Ligger i sängen med nadja. Hon ligger fortfarande och sover, och skrattar i sömnen. Vi har inte så mycket planer idag förutom att träffa Alex :)

Hos nädis

Efter jag firat påsk lite med släkten hos mina kusiner drog jag till handen och mötte Nadja. Vi drog till mig så duschade jag, vi åt tårta och chillade ett tag. Vi hade massa planer men de sket sig lite så vi drog hit till Nadja bara, sover här ikväll också :)

Farsta C

Drog runt halv 1 och mötte Nadja så drog vi och solade sen till stan och chilla lite. Nu är vi i farsta och nadja käkar. Ska om ett tag dra till mina kusiner för att äta med släkten typ :)

Godnatt

Ska kolla ett till avsnitt av Jersey Shore och sen somna. Imorgon ska jag träffa Nadja halv 1 typ :)

Wiz Khalifa ♥

Cute

+++++

Before I die

Cupcakes

Långfredag

Direkt från port73 igår så drog jag på träning. När jag kom hem åt och duschade jag sen mötte Alex så sov vi hos honom. Åkte hem rätt så tidigt och ska snart hjälpa till med maten. Har träning idag igen och ikväll ska jag softa hemma med mamma och syster :)

Port73

Ska snart dra till port73 med mamma och isabella. Är jättesugen på godis så ska be mamma köpe lite. Men bloggar mer sen babes ;)

*

Love

Påsklov

Sitter på lektione och slutar om 40 min. Äntligen påsklov! Jag tror att jag ska direkt hem och ta det lugnt, är rätt trött och längtar efter min säng. Klockan sex har jag dancehall träning och ikväll får jag nog sovsällskap av min älskling.

Godmorgon :)

Godnatt sötnosar

Träffade Alex efter teatern tills jag hade möte och efter det åkte jag, mamma och issa till farsta och shoppa lite. Sedan träffade jag Alex igen och vi har bara chillat hos mig, han drog nyss och jag ska snart gå och lägga mig :)

Godmorgon

Sitter och dricker te för mamma har köpt daim oboy som jag tycker är asäcklig -.- Ska gå till bussen runt 8 så
det är chill. Idag ska jag på teater med några klasser och kl 4 har jag möte. Sen åker jag antingen med mamma till farsta eller träffar Alex :)

Mot träningen

Drog till centrum efter skolan där jag mötte Alex, Dennis och Moa sen några fler också. Nu sitter jag på 840 på väg till min träning. Hörs mer sen puss :)

*

Godmorgon

Trött

Ligger i sängen och är feett trött, vet inte varför. Jävla skit väder ute också.. Ska lägga in nya låtar på mobilen och
sen städa rummet och ta en dusch. Och kl 22 är det bb som jag ska se på, fett irriterad på att Jimmy åkte också.

Nya mer, skit god :)

Converse

'

*

Företagsekonomi

Har företagsekonomi hela dagen. Sedan efter skolan har jag inte värsta planerna för dagen eftersom att jag måste göra massa plugg och komplettera prov. Men kanske drar ut ett litet tag ikväll om jag orkar. Dessutom är det ju jättekallt också..

Godmorgon

tmblr photo

 

Godnatt sötnosar

Jersey shore

Mina favorit killar i Jersey shore är helt klart Vinny & Pauly D. Älskar doooom!
Dom är så gulliga, roliga allt haha. Blev skiiit ledsen när Vinny lämna :( Men
sen happygirl för han kommer tillbaka i nästa säsong :D
 



Min helg

Fredag: Chillade i centrum med några, åkte på träning. Alex kom till mig på kvällen, vi mös, kollade film såhär standard och min älskling sov här.
Lördag: Drog till port73, sen till handen och mötte Dennis och solade. Åkte hem och åt, kollade på tv, sen kollade på man on fire med lillasyster och mös hela kvällen sen sov han här.
Söndag: Drog till port73, sen hem och spelade massa olika spel, lagade tacos till min familj, oss och min släkt. Sen mötte vi Dennis och chillade hos mig och spelade uno sen drog till handen och sen drog jag och Alex till mig igen och kollade på bb och sådär. Han drog typ nyss och jag ska skriva en so grej och måla naglarna :)
RSS 2.0