Ut

Drar ut och gör lite ärenden nu tills Nadja vaknat -.- Aja vi får se när jag bloggar. Ha en bra dag :*

The boys who

♥ pojkvännen som inte bara skriver ok, utan ger ett något längre svar tillbaka.


Godmorgon

Godnatt babes

Tönt jag är (a)

Har alltid velat dansa den perfekta, fina, sexiga pardansen med min kille. Typ bachata.


I Need a dollar

Before I die

 
 

-

*

Chips

Efter vårdcentralen drog jag och mamma för att handla och när vi kom hem lagade jag köttfärssås med spagetti och sen drog jag till bussen för att åka till "träning" men vi hade bara teori. Efter det drog jag till handen och mötte Alex och några andra, vi chillade där en stund och sen följde med en kompis till närakuten. Sen drog Alex och jag hem till mig. Han drog typ nyss och jag ligger och äter chips nu :)

Svar

Sara om Köpt:
Vart ifrån är jeansjackan?:)
Svar : Den är köpt på H&M.



Har ni andra frågor, så kommentera bara. Svara på det mesta :)

Vårdcentralen

Ska duscha, klä på mig och dra till vårdcentralen med mamma. Hörs sen.

Igår

-

The boys who

♥pojkvännen som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.


Godmorgon

Imorse när jag vaknade gick jag ner till mamma i vardagsrummet så åt vi frukost och kollade på Laura, som vanligt. Nu har jag lagt mig i sängen igen, ska chilla ett tag och kolla på tv typ. Träffar kanske minea lite senare :)

Äppelpaj

Blev inte precis som planerat. Bakade äppelpaj och då messade Jasmine så hon kom hit och vi åt min paj som faktiskt vart lyckad och sen drog vi ut och mötte Erik och Viktor. Kom hem för att se big brother men missade 20 min av de :( men aa, hon drog nyss och jag ska äta mer paj och kolla på någon serie :)

hårtips

Försök att inte använda gummiband i håret, det sliter på håret. Men om du gör det.. Så var extra försiktig när du tar bort det. Annars dras håret bort och du får en äckligt stor hårklump i gummibandet.


-

Hemma

Åkte ju som sagt in till stan med mami. Köpte två linnen, en tröja, en baseball tröja och en kofta. Orkar verkligen inte ta bild men de kanske kommer i veckan. Och vi käkade också i kungshallen. Ska nu städa upp i mitt rum och rensa garderoben. Blir en chillkväll, kanske baka något är sugen på äppelpaj och kolla på BB :)

Godmorgon

Mamma väckte mig runt halv 12 med frukost så kollade vi på Laura, hehe standard. Sen hängde jag tvätt, har duschat, sminkat mig lite och ska välja jacka och sådär sen drar jag till stan :)

-

hjgfhfykg

The boys who

♥ pojkvännen som kramas bakifrån.


Godnatt

Sov hos Alex och var där hela dagen. Vi har bara softat hemma och kom hem för typ en halvtimme sen. Ska läsa lite bloggar och sedan kolla big brother avsnittet jag missade idag. Efter det blir det sovdags, är sjukt trött :*
Igår

Godmorgon

Chillar på rummet med nadja, vi åt nyss frukost och ska kolla ett avsnitt av BB tills badrummet är klart så jag kan duscha och sådär. Sen ska vi ner till söderby. Ikväll ska jag på bio med mamma och efter det drar jag till Alex :)

The boys who

♥ När pojkvännen  börjar skriva i chatten innan en själv.



Godnatt

Vi kom hem för ett litet tag sen. Ska snart ta bort sminket osv och kolla big brother tills vi somnat typ. Båda är fett trötta :*

Utgång

Efter skolan drog jag hem och bytte om och sedan drog jag till handen där pappa hämtade upp mig. Vi åkte till gullmars och hyrde filmer, sen in på hemköp och köpte chips, kakor, cola och seda till enskede och köpte godaste pizzorna och åkte hem. Sen chillat hos honom och runt 9 drog jag till Nadja så drog vi till mig. Nu fixar vi oss för utgång ;)

cute

-

Godmorgon

Igår efter skolan drog jag till centrum och mötte Alex sen Nadja för att hämta pengar. Jag och Alex hämtade hans lillebror och lämnade hem honom och gick sen hem till mig. Chillade hos mig bara sådär. Nu sitter jag i skolan och ska skriva historia :)

I'm not heartless. I just learned to use my heart less.

The boys who

♥ pojkvännen som skriver långa sms om hur mycket han tycker om dig, och uppskattar dig.


Pirater

Tycker pirate är fett sexiga, har alltid tyckt det ;)


bläää

Slutade sent idag och fick skynda hem för att byta om hinna äta lite och packa väskan för att dra på träning. Kom hem runt halv 9 så käkade och har nyss duschat. Ska läsa igenom några frågor vi ska ha förhör på imorgon och kl 10 blir det BB :)

-

Godmorgon

Hann tyvärr inte blogga igår men var på mässa sen åkte jag och Robin hem till Simon där jag gosade med hans hund och såg step up 3. Sen åkte jag till mig och mötte Alex så var vi hos mig. Vi kollade på tv åt och sen skulle vi baka men behövde ingredienser så vi drog ner till coop och handla och sen hem igen men så hade vi glömt 2 grejer så vi fick gå tillbaka.. Sen brände vi hela kakan men aa.. Och så kollade vi BB o sudär. Nu har jag långrast och sen ska vi ha sam :)

hårtips

Tvätta håret med ljummet vatten (varm vatten sliter) och skölj ur balsammet med kallt. Hårets sluter sig och man får ett glansigare hår :)



Ont i huvudet

Efter skolan drog jag till centrum och bytte ett par byxor och sen köpte jag ett par örhängen och en ear cuff. Var hemma runt 3 och har suttit vid datan. Har sjukt ont i huvudet så ska typ hämta mina glasögon och sen lägga mig framför tvn.

+++++

-

I want to kiss you so badly ):

Ler

Haha skit mobbad grej jag gör är att efter jag borstat tänderna gör jag alltid ett big smile framför spegeln för att se typ om dom blivit vitare eller någonting jag vet inte,  bara något jag gör.

Godnatt

Efter jag duschat och städat rummet bestämde jag mig för att baka men failade såklart.. När jag skulle vispa ingredienserna sprutade det över hela köket, elvispen fastnade jätte hårt i skålen så fick slita av den och när kladdkakan var klar var den alldeles knaprig och seg.. Aja kollade iallafall på BB och skrattade sådär haha. Men aa ska borsta tänderna, läsa bloggar sen lägga mig :) Hörs imorgon, puss.

-

Käkat

Har nyss käkat och drivit sönder med mamma hehe. Ska skriva bokreflektion sen städa rummet, duscha osv. Och klockan 9 blir det efterlängtade big brother på tv. Äntligen :)

The boys who

♥ pojkvännen som älskar dig för vem du är!


Jag tar steget ut

Älskar dig världens bästa syster! ♥

Bild22: En bild på en tid du saknar.

+++++

'

Godmorgon

Igår drog jag till handen och mötte Alex, vi gick runt där typ en timme med hans kompis eftersom vi väntade på bussen. Sen åkte vi till honom och där kollade vi på filmer, åt pizza och chilla bara. Tog sista bussen hem och när jag var hemma var det big daddy på tv så kollade på det och somnade sen.
Mamma ringde och väckte mig för ett litet tag sen så ska snart ner och göra frukost :)

The boys who


Bild21: En person som alltid ställer upp för dig.

Chillar framför datan medan syster gör Fiskbensfläta på mig :)

Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna. De finaste ögonen har gråtit de flesta tårar, och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan.

The boys who

♥ pojkvännen som alltid tar din hand.



port 73

Imorse väckte min lillasyster mig runt 11. Då åt vi frukost tillsammans med mamma och sen drog vi till port73 där min syster skulle köpa en födelsedagspresent. Och jag kollade runt på bebis kläder, och typ lägger upp outfits som mina barn ska ha haha inget liv.. Aja köpte en kräm som lukta skit gott och ipren sen handlade vi mat på coop. Ska snart fixa mig och äta sen typ träffa Alex. Vi ska hem till honom :)

I'm not the jealous type, but remember we started as friends too.

ögontips

Lägg vaselin på ögonfransarna innan du går och lägger dig. De ger fransarna näring och gör de starkare. De blir också mjukare. Men lägg inte på det på morgonen innan du ska sminka dig eller något liknande. Bara när du ska sova.



hårtips

Värmeverktyg som plattång, hårfön och så vidare sliter jättemycket på håret. Använd någon enstaka gång. Och använd alltid värmeskydd, det hjälper jättemycket.



Här är ett bra värmeskydd som går att köpa på de flesta ställen för kanske 60 - 70 kronor.

-

Take a chill pill

Godkväll ;) Lokis kom ju som sagt hit och vi chillade bara sen gick vi till handens närsjukhus och jag tog bussen till min träning. Hade väldigt jobbig träning och var skit hungrig så när jag kom hem åt jag pizza, pasta och drack cola. Sen tog jag ett bad och gjorde girlstuff som typ hårinpackning, raka benen osv. Hade tänkt att dra ut men pallar verkligen inte, ska hämta glass snart och chilla framför tvn. Puss :)

Träffa lokis

Hemma nu och snart kommer Lokman. Sen klockan sex har jag träning och efte kanske festa med Minea(?) Aja vi hörs sen iallafall.

The boys who

♥ pojkvännen som saknar dig.


hårtips

Borsta aldrig ditt hår blött, det slits rätt så mycket. Och om du måste borsta då med kam och inte med en hår borste.

+++++

A relationship without trust and commitment is like pushing a door that says pull. It just wont work.

Godnatt

Skypar fortfarande med Simon, har sminkat mig till fjortis, städat rummet osv med honom i skype hehe. Brist på liv.. men aa ska skriva lite på mitt reportage snart och sen typ sova :)

HAHAHAHHAHAHHAHA SVENSKT AVSTÅND

Hemma

Drog ju som sagt till fredrik efter skolan med Robin och vi chillade där ett tag med Minea och vi träffade även Erik. Sen drog jag till kommun huset och nu är jag hemma och ska skriva ett reportage. Min lur fucka ur totalt idag från 3 tills nu typ eller jag försöker fixa den iaf. OCH DEN FUNKA NU YÄÄÄÄY ÄLSKAR MITT LIV. är fett hungrig btw.
Nu snackar jag skype med Simon och vi ska göra vår samhällsuppgift tillsammans :)

Har rast och spelar wow (Y)

+++++

-

Outfit

hahahaha skit fula bilder

Godmorgon

Har NO och snart lunch. Efter skolan ska jag till fredrik kl 3 har jag möte och efter ska jag träffa Minea.
Mongo leker snygg ;)

...

Duschen nu

Blev ändrat så jag drog direkt hem efter skolan och bytte om, åt och drog direkt på träningen. Vi körde krumping idag fett kul :) och kom hem för ett tag sen och har käkat och ska snart hoppa in i duschen.

NO

Sitter och har NO. Efter ska jaghämta macka och te sen ska jag skriva tenta. Slutar 16:15 och då ska jag till pappas jobb och sen 18:00 har jag träning. Vi hörs mer ikväll. Puss :)

The boys who

♥pojkvännen som vågar visa sina känslor för dig framför andra som tex hans kompisar.


Wake up everyday stronger than yesterday. Face your fears and wipe your tears.

hårtips

Använd hårinpackning minst 1-2 gånger i veckan. inte mer än så för ditt hår behöver vila. Hårinpackning ger håret och rötterna vitaminer men hjälper inte mot slitet hår. Det kanske ser finare och lenare ut men håret förblir slitet tills du klipper bort det. Sad but true.



När jag sover..

.. kan jag absolut inte ha mina fötter utanför täcket. De är obehagligt och känns som att någon kommer komma och ta på dem. Dessutom har jag vänjt mig eftersom min bästa kompisar hade katter och hundar som alltid skulle komma och hålla på om man hår någon kroppsdel utanför täcket ;)

-

Inte hunnit blogga så mycket idag

Var som vanligt i skolan idag och sista lektionen hade vi i torvalla. Då skrev jag prov och sen åkte jag till centrum och mötte Alex. Fick en ros av honom, skit gullig och sen drog vi till honom. Kollade på film o sådär och sen behövde jag åka hem för att byta om och äta innan träningen. Så när jag kommer hem ligger de massa presenter på bordet från mamma och issa. Fick en kruka typ med massa godis, örhängen, en sten där det står jag älskar dig och en smyckeshand :) Nu är jag nyduschad från träningen och ska äta mitt vaniljhjärta och sedan är det väl sängdags om ett tag :)

Happy valentine's day :)♥

Outfit

-

Prom

Kollade på filmen prom med mamma och syster, den var fett gullig och bra. Ska se den igen imorgon med Alex. Men aa nu ska jag borsta tänderna osv och sen läsa en frida tidning :)

Bild20: En bild på dina närmaste.

-

vconza - instagram. Follow me ;)

image description

port 73

Hemma och har pluggat lite, nu ska jag be min syster följa med till port 73 så ska vi köpa alla hjärtans dag presenter hihi :)

+++++

Skolan

Var nyss på donken och nu ska vi ha företagsekonomi. Efter skolan ska jag möta mamma så ska vi hyra film och köpa gott. Och idag ska jag plugga och sen se film ikväll med mamma och syster :)

Tu angelito

Bild19: En person som är snygg.

Cool Body

+++++

Köpt

 
 
Jeans jacka , Jeans, Kofta & Hörlurar.

Life doesn't get easier, you just get stronger.

Stan med min prinsessa

Hann inte blogga idag men städade rummet imorse sen mötte Minea och vi drog hem till mig, fixade oss och drog sedan till stan. Vi shoppade och sen mötte några och drog och fikade på cafe 60. Nu är jag hemma och ska typ byta till sköna kläder, ta bort sminket och sätta på en film :)

Godnatt

Kom typ nyss hem. Drog och mötte Erik och Victor vid 9 och vi drog vidare till Adam. Kollade på film osv sen somnade. Social som jag är men nu är jag hemma och ska äta popcorn och dricka coola. Har kollat massa illuminati videos och haft värsta diskussionerna om de med mina vänner så är typ skit rädd just nu.. Hela vägen hem kände jag mig jagad av djävulen..

Dom som kan räkna, vet att sex inte kommer först.

Ögon

Jag är väldigt svag för isblåa ögon. Älskar de, och skulle verkligen vilja ha det själv!


-

Filmkväll

Lagade mat åt mamma och mig och sen la mig med datan i knät. Är otroligt trött och seg idag. Och har träningsverk i hela kroppen. Men men, var nyss och köpte gott på coop och ska se melodifestivalen om en halvtimme och efter den vlir det scooby doo 2 :D Niiice, de kanske kommer några kompisar och joinar mig sen också.
Scooby Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

-

i love this gif

Christian Loubiton

 

Outfit

-

Bild18: En bild på din fritid.

hår tips

Föna inte ditt hår efter att du har duschat låt det torka. Då slits inte håret lika mycket :)

Godmorgon

Ska vakna till, äta och klä på mig sen följa med mamma till maxi och handla. Ikväll ska jag nog till min kompis Adde. Men bloggar nog innan dess :)

alla grabbar säger shoo

Efter skolan drog jag och Alex hem till mig och chilla sen drog jag på träning och kom hem runt halv 9 då åt jag som en jävla häst och nu har jag duschat, krämat in mig och klätt på mig. Ska städa upp i rummet och snart kommer Alex :)

Ansiktet - Äckligt

Don't say you miss me when it's your fault I'm gone.

-

+++++

Bild17: En ovanlig bild.

Bikini

-

Film

Nu ligger jag i soffan och kollar på house bunny och ska skriva engelska skiten. Imorgon träffar jag Alex efter skolan så får vi se vad vi gör :)

Ut

Inte fått något plugg gjort, standard.. Men ska ut och möta Erik så får vi se vad vi hittar på. Pussis :)

Ladies, guys are sick of hearing you ask where all the ”nice guys” are. They’re in the friend zone, where you left them…

+

Pizza

Äter pizza och kollar på cops, ska snart skriva en sammanfattning till en tidningsartikel på engelskan.

Bikini

+++

Klackskor

Jag älskar verkligen klackskor, de finns så jävla snygga, benen blir sjukt fina och jag som är så kort blir ju såklart längre. Men jag använder aldrig de, jag känner mig obekväm i det. Har alltid typ converse.. :(

Bild16: En bild på dig själv.

Godmorgon

Var typ nyss och åt big mac på donken, nu har jag historia. Och efter det två sam lektioner där vi ska se en film. Tråk tråk men skriver mer sen :)

Bild15: En person som du vill vara med.

sköön

-

Godnatt

Stod ju på öppet hus idag till 5. Fick macka, te, festis och semla + biobiljetter så lätt värt de. Sen drog jag ju på träning och när jag kom hem hoppade jag in i duschen, fixade mat och satte mig framför jersey shore. Snackar lite på fb och messar men ska snart lägga mig tror jag. Puss och godnatt :)

-

Igår

Godmorgon

Förlåt att jag inte hann blogga igår men direkt efter skolan drog jag och mötta Alex och så drog vi hem till mig. Vi kollade youtube klipp, tv osv. Sen skulle jag på träning men missade bussen.. så vi drog hem till mig en gång till och kolla på film. Sen när han drog duschade jag och gick och la mig. Ska ta bussen 8:02 med Simon och så går jag i skolan till 5 för ska stå på öppet hus. Efter den blir det att springa till bussen för att åka på träning direkt. Men bloggar nor mer i skolan. Puss.

16 and pregnat - Teen mom - Jersey shore (Y)

Nu ska jag plugga matte och sen kl 18:05 är det 16 and pregnant sen 3 avsnitt av teen mom och till slut jersey shore. Niiiiice! Vi hörs nog mer sen :)
Hahahahha Snooki och Deena så jävla söta

Kaningosedjur

Jag har ett kaningosedjur som jag sover med. Alltid när jag har svårt att sova
kramar jag den och då kan jag somna lättare (a) Om den slängs eller någon slår
den blir jag fett ledsen hehe.. skit töntig jag är men aa..

Sanningar

Ska börja med en ny kategori som ska heta sanningar där jag skriver olika
grejer om mig. Kan vara helt random saker :)

+++++

Tumblr_lxrlghcewj1r7769mo1_500_largeTumblr_lxrliffy3x1r7769mo1_500_large
Tumblr_lxnzvbmq3f1r7769mo1_500_large
 
Tumblr_lyhs6fthsi1r7769mo1_500_large
 
Tumblr_lx8dsc32zi1r7769mo1_500_large
 
Tumblr_lwsf2a55l41r7769mo1_500_large
 
 

+++++

 
 

Bild14: En bild som påminner dig om gamla tider.

-

Godmorgon

Sitter i skolan är jätteförkyld, fick äcklig mat och är astrött. FML.

-

Handen

Är klar med uppsattsen nu fett skönt, jag och Nadja har legat i hennes säng hela dagen och töntat. Snart ska vi till handen och handla grejer och sen hem till henne och se film.
Palla va söt :')

Bild13: Du och någon klasskompis.

-

Chilling with no make up on!!!

Imorse väckte min syster oss och både jag och nadja har blivit sjuka.. Iaf så åt vi värsta frukosten och sen drog vi till handen och köpte dricka och nu är vi hos henne. Ska skriva en uppsatts sen ska vi göra något kul :)

Godnatt

Drog med mamma och syster till coop och handla sen hem åt och fixade mig så drog jag till handen och mötte Alex och Casey sen Nadja. Vi drog till stan och köpte en piercing och sen till Nadja för att hämta grejer och sen hem till mig. Vi försökte pierca mig en jag var för nålrädd.. och så kollade vi melodifestivalen och scary movie 3. Nu sover Nadja och jag ska nog också ta och lägga mig snart :)

Bild12: En bild på din vardag.

++++

Godmorgon

Har lagt mig i soffan framför mtv i min one piece. Ska snart göra frukost och skriva lite på min bokreflektion och så får vi se när Nadja hör av sig :)

sad but true

Godnatt

Aa hade nice träning, duschade och mötte adam. Så köpte vi mat på vega baren och gick hem till mig. Sen kom 3 till. Nu är jag jättetrött ska se big bang theory och sen sova. Imorgon ska jag pierca mig wiho!

I enjoy making people happy more than myself.

jag och nadja igår när vi pluggade :)

träning

Drog till centrum efter skolan med Robin sen hem och har kollat på tv och ätit. Snart drar jag på träning och efter ska jag skynda hem för att duscha, äta vega baren och träffa Adam och kanske några andra :)
Kollar efter små kaniner

+++++

-

Bild11: En person du kan berätta allt för.

Godmorgon

Igår när jag kom hem duschade, åt jag och kollade på jersey shore. Sen somnade jag. Nu har jag äckel engelska.

A confident girl doesn't show off her naked body, a confident girl shows off her naked face.

Kaaallt

Nadja kollar just nu när min buss går så ska vi mötas i handen. De är så jävla kallt ute ska sätta på mig massa kläder och mina uggs hihi, fast dom är så jävla fula. Men okej sen när jag kommer hem har jag redan planerat att jag ska duscha, äta, kolla på tv och sova :)
Palla va söt

.

Bild10: Någon du tycker är väldigt snäll.

I skolan

Efter skola drog jag ju som sagt och mötte Alex så åkte vi till honom. Kollade filmer sen när jag kom hem duschade jag snabbt, åt och kollade på tv :) Nu kom jag nyss till skolan och ska ha No. Uppdaterar mer under dagen och efter skolan ska jag nog plugga med Nadja.

+++

i want one :/

Hungrig

Sitter i skolan och är skiit hungrig. Har svenska sen lunch. Efter skolan ska jag vara med Alex Puuuuss.

Bild8: En person som du saknar

The boys who

RSS 2.0