A best friend is someone who knows that you're crazy and still loves you

*

Godmorgon

Efter skolan igår drog jag och Alex hem till honom vi sov där och nu ska jag in i klassrummet för att ha historia. Efter skolan ska jag kanske sola med Alex och ikväll har jag träning :)

*

+++++

Hello kitty

Sanning

Jag är kristen katolik. Tror på gud, fast går inte i kyrkan förutom kanske 3
gånger om året. Men är endå troende.

The boys who

skolan

Sitter i skolan nu och ska snart ha no. Efter skolan ska jag träffa min fina älksling. Vet inte vad vi hittar på men men. Har inte mycket mer att säga faktiskt så skriver väl mer sen :)

Godmorgon biitches ;)

http://nothinglikeawkward.tumblr.com/

Godnatt & sovgott

Hungerspelen

Drog in till stan med Alex och C efter skolan typ sen runt halv 5 mötte jag mina biokåmpisar, vi hämtade ut biljetterna och käka sen på donken, handlade godis och sen började filmen. Jättebra faktiskt, synd bara att dom tagit bort massa bitar som finns med i boken men så är det alltid. Har nyss duschat och ska snart ner och äta chokladbollar och se på bb. Bloggar mer innan jag går och lägger mig :)

Miss summer

Ortens favoriter ♥

Before I die

 

Godmorgon

Sitter i skolan och har lång rast. Efter skolan drar jag hem och lämnar data och de om jag hinner och kl 16:30 måste jag vara i stan för att hämta ut biobiljetter. Blir hungespelen med mina fina vänner :)

Det finaste leendet bär på dom djupaste hemligheterna

Godnatt & sovgott

Stan

Direkt efter skolan drog jag hem för att lämna datan, byta om och packa träningskläder sen drog jag till stan och mötte Nadja. Vi kollade mitt saldo på bankkortet och har slösat 400 kr på bara filmkedjan den här månaden och 700 på mat, känns inte jättebra -.- Aja sen chilla vi runt i stan, snackade och sådär sen drog jag till min träning. Nu sitter jag och äter och ser på bb :)

Justin Bieber ♥

+++++

-

Godmorgon

Kom nyss till skolan och har engelska. Har rätt kort dag idag och efter skolan drar jag hem fort och lämnar datan och tar med träningskläder så åker jag till stan och möter Nadja. Har inge mer o skriva så vi hörs mer sen :)

Chokladbollar

Efter skolan drog jag till Najaden och träffade Alex där. Vi solade och aa sen åkte jag hem. Målade väggen och städat ela rummet. Duschade nys och har precis målat naglarna nu. Är jättesugen på chokladbollar så ska göra det nu :)

Live my life

'

-

The boys who

Godmorgon

Sitter nu i skolan har precis börjat. Har företagsekonomi hela dagen och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Har iallafall bestämt att jag ska måla det sista på min vägg idag, städa hela rummet, rensa garderoben, fixa mina naglar och lite annat :)

*

-

Godnatt

Sov hos Alex igår kväll. Vi kollade på olika filmer och myste. Idag har vi inte gjort någonting eller gått ut någonting utan var bara hemma, bastade och badade i bubbelpoolen. Sen kollade vi på big brother och sedan tog jag bussen hem. Kom hem för ett litet tag sen och ska sova strax är jättetrött.

Centrum

Efter träningen igår drog jag hem för att duscha osv. Sen åkte jag och mötte Alex och några och sen hem till alex och sov där. Idag har vi mött teemu, dennis och deras kontaktperson och käkat på vedung. Nu chillar vi bara ute med några andra :)

Dans

Drog efter skolan till najaden där Alex och Dennis var. Vi var där ett tag tills Dennis slutade. Sen drog vi till centrum och åt och aa chilla. Nu sitter jag i danslokalen och väntar på att dansläraren ska komma med några :)

People gonna talk whether you doing bad or good

Igår

Sam

Har sam och slutar om typ en kvart. Då ska jag möta Alex och Dennis och jag ska köpa glass. Är fett happy för att de är så bra väder och de börjar bli sommar men de värsta är min pollen allergi :(

The boys who

Before I die

(Y)

Godmorgon

Kunde tyvärr inte blogga igår för min data var helt sönder. Men aa efter skolan drog jag till centrum och mötte Alex och några. Var där köpte en datamus och aa. Sen drog jag och Alex till mig så jag bytte om och hämtade mina träningsgrejor. Drog på träning och efter den till handen och mötte alla igen. Och efter ett tag hem för att duscha, äta och så var det en bra film på 6an som jag somnade så gott till. Nu har vi nyss gått igenom matteprovet från igår. Fick 1 poäng från C -.- men men.. nu har jag No och sen blir de donken.

To appreciate the sun, you got to know what rain is.

*

Plugg

Har nyss käkat och ska plugga lite matte sen blir det att åka på träning. Kommer nog inte blogga när jag kommer hem för det blir sent och måste plugga lite mer eftersom jag har prov imorgon. Blev btw vald till stockholm vackraste tjej idag på fb haha.. lite gulligt sådär. Men nu ska jag plugga. Bye.

Godnatt

Ska läsa lite bloggar sen lägga mig och fortsätta smsa med min underbara pojkvän. Dröm sött :)

Lista

När vaknade du imorse?
Svar:
Halv 11

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Kommer inte ihåg.

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Nej

Vilket humör är du på?
Svar:
Glad :)

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Trosor & en tröja

Har du ont någonstans?
Svar:
Nej

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Smoothie och chokladbollar

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
jobbar inte

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
energidricka

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
facebook

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
sova

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Don omar - taboo

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
för de är det som gäller i orten

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Vet inte :)

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Haha ingen aning :)

När fotade något senast, och vad?
Svar:
Benji på najaden idag

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Nja jag vet inte

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Täcket

Vad tror du att klockan är?
Svar:
snart 00.00

Vad borde du göra idag?
Svar:
Gå i skolan, plugga & träna

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Inget märkvärdigt, ska till skolan

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Hmm vet inte.

Push her down the stairs

cigarettesandcipralex:  Oh my good god, I would love to do this.

Centrum

Pallade inte vänta på Robin så drog med Stina till centrum och när jag skulle dra hem träffade jag Benji så vi drog till Alex jobb. Chillade där, jag solade och sen drog vi och några andra till centrum. Chillade där och drog hem typ 6. Hemma har jag bara städat rummet, hängt tvätt, duschat och pluggat en sida matte. Ska göra något att äta och sen sätta mig framför bb. Skriver mer efter :)

Karma

Jag tror starkt på karma. "What goes around comes around."

Cute dresses

 

+++++

Prov

Sa ju vad som hände i lördags. Sen i söndags chillade vi ett tag hos min älskling och sen runt 4 åkte vi till handen och mötte massa andra. Chillade där ett tag och runt 7 åkte vi hem till honom igen. Vi åt och jag pluggade ett tag. Sen blev det big brother med hans systrar och sen la vi oss framför en film och somnade. Sitter nu i skolan och väntar på Robin. Har nyss haft prov men han skriver fortfarande. Och är fett deppmode för att de är snöstorm just nu här i handen -.-

Do you wanna be a king? Then treat her like a queen.

So cute!

Helgen

Efter skola igår drog jag till centrum med Stina där vi mötte Alex, Temuu och några andra. Kolla runt i lite affären och sen drog Stina och efter ett tag drog jag hem för att duscha, byta kläder och packa en väska och sedan tillbaka till handen och så åkte jag och Alex till honom efter ett tag. Åt pizza sen blev vi godis sugna så drog till film och handla sen stanna ute ett tag med några och hem till honom där vi kolla film och somnade. Idag har vi tagit det lugnt och åkte sen till handen och han ska jobba ett tag. Jag duscha nyss och ska plugga lite sen möta Alex. Sover hos honom ikväll med :)

"Regular" marriages and "gay" marriages are like bikini's and bra's. They're both the same thing, yet only one is allowed in public.

Godmorgon

Sitter i skolan och har svenska. Efter skolan ska jag möta Alex och Stina vill till centrum så vi ska följa med henne. Har inte värsta planerna för idag förutom att vara med Alex, ska sova hos honom också.

#305

Rihanna

+++++

sadly ..

Godmorgon

Ska ha SO nu och slutar halv 3. Då ska jag träffa Alex så får vi se vad vi ska göra idag men han ska iallafall sova hos mig :)

Before I die

Sanning

Jag har aldrig blödit näsblod i hela mitt liv :)

PLugg

Haft en väldigt lugn dag. Har pluggat historia, duschat och lagt mig framför tvn och gjort ekonomi och matte uppgifter. Ska snart ner och fixa något att äta och lägga mig i soffan framför bb :)

lip tatoo

godmorgon

Var nyss hos läkaren och alla där är fett efterblivna men fick iallafall tabletter till min hals så hoppas det blir bättre. Snart ska vi ha matte har inge mer o skriva hejdå :)

älskar vänner

Till coop

Somnade efter sista inlägget och vaknade för 20 min sen, har ätit lite och ska snart ner till coop och handla strepsils. Skippar att dra till träning, blir så jobbigt att åka fram och tillbaka. Ska sitta hemma och plugga istället och kl 22 är det BB :)

sjuk

Kom hem för ett litet tag sen. Ska göra te för har så jävla ont i halsen. Ska bara ligga hemma och försöka bli frisk och ikväll åker jag nog endå på träning men bara för att kolla.

Bebiiiiii

Godmorgon

Blev inte så mycket plugg igår men aa. Alex kom runt 7 och vi chillade hos mig, och runt 12 drog han. Då somnade jag nästan direkt. Nu sitter jag i skolan och vi ska se the social network :)

Plugg

Mötte Alex och Dennis efter skolan för att få mina nycklar så stod och snacka ett tag med dom. Sen drog jag till centrum och köpte ett par knäskydd. Nu är jag hemma och har otroligt ont i halsen, ska se om vi har strepsils och göra något att äta sen blir det plugg. Blir bara hemma idag tror jag, synd med det fina vädret men men. Skolan dödar mig.

Rihanna

Nu: företagsekonomi

Before I die

The boys who

-

Godmorgon

Hade tyvärr inte tid att blogga igår men var bara hemma med Alex hela dagen. Vi drog bara ut när vi skulle till coop och handla. Vi köpte 10 paket nudlar och vispgrädde, sen cyklade vi hem och åt nudlar och skulle baka kladdkaka men failade totalt. Hela kakan rann över i ugnen och sen tappade jag ena formen i den andra och de låg kläder i diskhon och kladdkaka i hela köket och jag vet inte vad asså.. Men jaja sen kollade vi på bb där ner och sedan gick vi upp och la oss i sängen framför beck :)

+++++

Tacos

Sov hos Alex inatt och kom nyss hem. Vi tog bussen till handen och han gick och mötte några men jag åkte hem. Ska kolla vad jag behöver köpa och gå till coop och handla sen kommer Alex och vi ska laga tacos, baka kladdkaka och kolla på melodifestivalen hehe.

Mot träning strax

Typ nyss käkat och ska snart börja åka till träningen. Efter kommer jag hem för att duscha
osv. och sen träffar jag Alex. Så vi får se om jag bloggar mer ikväll, Puss så länge :)

hahaha känner igen mig

Vindruvor

Drog hem efter skolan, har städat upp i mitt rum lite och äter nu vindruvor. Ska snart dammsuga och sen kolla om jag har något plugg som jag måste göra. Kl 6 har jag träning och efter den vet jag inte riktigt vad jag ska göra :)

SödraSidan

hår

 

-

Godmorgon

Försökte blogga från mobilen igår men appen funkade inte. Var i gamla stan tills halv 2 då jag drog till handen och mötte Alex. Vi drog hem till honom, åt, kollade på film tog det lugnt sådär. Vi snaggade honom och sen drog vi till handen ett tag och sen hem till mig. Hos mig åt vi och la oss i sängen framför tvn och snackade tills vi somnade. Nu är jag på engelska lektion och kl 11 ska jag på möte.

Godmorgon

Duschen nu

Kom hem för en halvtimme sen och har ätit, ska strax hoppa in i duschen. Är otroligt trött så blir väl att jag deckar efter bb ;)

Träning

Fick sluta 2 timmar tidigare så drog till centrum fort för att köpa nagellack och leggins fort men så blev de inte. Träffade alex, dennis och malcom så chillade med dom där. Nu sitter jag på bussen på väg hem och ska byta om försöka hinna äta och sen dra på träning :) vi hörs mer ikväll, puss.

-

i know i reblog this a lot, but it’s just so true.

Godmorgon

Jag älskar adam sandlers

Godnatt

Efter skolan idag drog jag till centrum och mötte Alex och några. Han köpte en keps och sen drog vi hem till mig och chillade. Runt halv 7 drog vi till bussen för jag skulle på träning. Kom hem för en timme sen och har ätit massor, kollat på bb och duschat. Ska snart sova så sött. Puss :)

How many times have you typed "I'm fine" while crying?

Kände exakt såhär imorse

Sååå jag och Alex haha

Godnatt

Alex drog nyss och jag ska nog lägga mig strax, är inte trött men ska försöka. Hörs mer imorgon :)

Älskar beyonce

En orre vill ha uppmärksamhet, en kvinna vill ha respekt.

Hemma

Kom hem för ett tag sen. Ska skriva lite uppgifter till skolan nu som jag ligger lite efter i. Hade tänkt träffa Melissa också om vi hinner för klockan 7 slutar Alex jobbet och då ska jag möta honom. Ska försöka hinna måla klart rummet i veckan, men vi får väl se. Skjuter alltid upp de.. har hållt på i flera månader nu.

Drömkroppen

Har alltid velat ha den perfekta drömkroppen. Har alltid tänkt att ba aa men nästa veckan börjar jag träna för att få finaste kroppen osv men det händer aldrig. Är jättelat, och det slutar alltid med att jag ligger och äter massor och typ ligger framför tvn eller något.


Look at her like she's the only one you see.

Godmorgon

When karma slaps you in the face, i want to be there just incase it needs help.

Outfits

Sällskapssjuk

Jag är väldigt sällskapssjuk av mig. Vill ha närhet nästan hela tiden och har svårt för att säga hejdå till någon. Fast ibland är det skönt att vara själv och göra saker som behövs men oftast vill jag inte vara själv. Gillar inte att sova själv heller :)



-

where is this from? ^^

hårtips

Tvätta håret med ljummet vatten för varmt vatten sliter och skölj ur balsammet med kallt. Hårets "fjällskikt" sluter sig och man får ett glansigare hår.



No matter how talented you are, not everybody is going to like you. But that's life, just stay strong.

En gång i phuket

Förlåt att jag bloggat jätteuselt men har inte haft tid eller data. Och blogg.se appen bara fuckar ur. Igår åkte som sagt jag, Alex och Tove in till stan. Vi käkade på donken och sen såg vi en gång i pukhet, som faktiskt var väldigt bra :) Sen åkte vi till handen och mötte några och sen vidare på en fest i länna. Den var skit tråkig och de blev lite bråk så vi drog och jag sov hos Alex sen. Idag har vi bara legat i sängen hela dagen och runt 6 åkte jag hem. Har städat rummet och ätit och ska snart hoppa in i duschen.

Godmorgon (?)

Hejhej, ligger i sängen och Alex är där nere. Vi ska typ snart duscha och sådär sen in till stan med hans syster för att äta och kolla på bio :) Bloggar nog mer ikväll. Puss

-

Förlåt

Förlåt för att jag inte bloggat. Men igår när jag mötte Alex drog vi hem till honom och kollade på film sen drog vi till handen och mötte några sen drog vi till vega baren och käkade, bytte jacka och hämtade grejer hos mig sedan chillade vi bara hos casey tills bussen skulle komma. Så sov jag över hos Alex.
Idag har vi chillat, spelat mw3 och runt halv 8 var jag hemma. Då duschade jag och så sen mötte jag Minea på donken och vi käkade och köpte lite på maxi för att sedan dra till Erik där Victor och Robin va. Jag spelade wow och mw3 och kom nyss hem. Snart kommer Alex hit och ger mig sovsällskap :* Blir dåligt med blogging tyvärr.

Everybody dies but not everybody lives.

Mot vårdcentralen strax

Ska borsta tänderna och sedan drar jag. Vet inte när vi hörs eftersom jag ska möta Alex,
men ni får ha en underbar dag. Puss :)

Godmorgon

Vaknade typ nyss, ska snart ner och äta och sedan fixa mig för runt 1 ska jag till handens närsjukhus och ta första livmoderhalscancer sprutan. Usch kommer vara jättenervös, hatar den där sprutan. Någon som tagit den?
Efter det drar jag väl och äter med mamma hennes kompis och hennes barn och kl 3 möter jag Alex så får vi se vad vi ska hitta på :)

hårtips

Använd gärna silikondroppar på topparna,det gör så att håret inte slits så mycket. Och det ger glans :)



A boy will tell you that he loves you but a man will show it.

Living young and wild and free

Mw3

Runt 6 drog jag till maxi och mötte Erik, vi handlade på maxi och drog hem till honom för att laga mat. Sen kom Adam också. Vi har spelar mw3, kollat på tv och sådär. Kom nyss hem och ska kolla lite bloggar och sen se på bb :)
RSS 2.0