The hills

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ringar

Träffade som sagt Meri i centrum. Vi snackade om allt och kollade lite i affärer. Köpte 6 ringar hehe, och sen satte vi oss och åt en glass och pratade lite mer. Kom hem runt 6 för att äta med mamma och har nyss duschat för att snart börja röra mig mot Alex. Ska titta lite på The hills nu tills han är klar så jag kan börja gå :)
 
 
En av ringarna jag fick med mig hem idag.

Jersey shore

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#4233

4

Ut

 
Har fixat mig och sådär, ska snart ut och möta Meri. Vet inte vad vi ska göra men de var jättelänge sen vi träffades iallafall så det ska bli kul. Ikväll sover jag hos Alex så vi får se om jag hinner bloggan emellan :)

Godnatt

Igårkväll kom Alex till mig och vi bakade kladdkaka och kollade på criminal minds. Idag tänkte vi gå till stranden men det blåste så mycket så vi sket i det och åkte till stan. Kollade olika affärer och åt italiensk glass i gallerian. När vi kom hem till honom åt vi tacos och han kollade på tv medan jag läste skvallertidningar :) Kom hem runt halv 10 och kollade på 40 year old virgin och nu ligger jag och kollar på The hills, standard ;) Jaja imorgon ska jag träffa Meri och sedan sova hos Alex men mer om det imorgon. Puss puss o dröm sött.
 

Puppies

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#1320

Städat trädgården

Helloo, mamma väckte mig halv 11 imorse man ba wtf?. Så blev arg och somnade om. Runt 1 vaknade jag och åt frukost sen gick jag ut och hjälpte mamma fixa trädgården och sen la jag mig i solan ett tag. Snart ska vi till maxi och slänga skräp samt handla lite mat. Ikväll ska jag träffa Alex så ska vi sova med varandra och imorgon om det blir fint väder drar vi nog till stranden :)
 

Bicycle

Drog ut idag och cyklade ett tag, sen mötte jag Ramirez, Pontus och Lucas. Vi chillade ute och sådär. Sen började det att regna så jag cyklade hem. När det slutat regna drog jag med mamma till coop och handlade. Väl hemma gjorde jag thai mat helt själv för första gången. Och det blev väldigt gott faktiskt :) Nu ligger jag och ser på The hills och ska nog se några avsnitt till och sen lägga mig :)
 

Godmorgon

Ligger i sängen är trött på livet. Alla mina kompisar är utomlands eller på p&l förutom Nadja.
Skulle fan följt med till p&l. Menmen nästa år kanske..
Ska iallafall kolla lite på the hills och träna idag. Vet inte om jag ska träffa Nadja också.
 

Rensat garderoben

Har rensat garderoben och funderar på att lägga ut lite här som en bloppis? Ni kan ju kommentera dehär inlägget om ni tycker att jag borde ha det :)
Aja ska städa rummet och sen nog ta ett bad.
 
 

When life changes to be harder, change yourself to be stronger.

26 juni

Mötte Alex igår i centrum och då hyrde vi 3 filmer och köpte massa godis. Efter det drog vi till hans mormor och kollade på filmer från när han var liten en stund. När vi kom hem till honom låg hans kissekatt jätegulligt i sängen så vi la oss brevid med allt godis och kollade på filmerna och myste hihi. Inatt mådde jag dåligt så vaknade typ 5 och kunde inte somna om förns typ 7 och Alex fick gå upp och hämta vatten till mig o sådär. Men sen på morgonen mådde jag bättre och vi käkade frukost och sådär. Efter ett tag gick vi till centrum där jag köpte några smycken som ni ser i de tidigare inlägget :) Nu är jag hemma och ska bara chilla här hela dagen tror jag eftersom det är så dåligt väder och alla mina kompisar är ändå utomlands eller på peace&love buhuu.
 

Shopping

Jordgubbar med glass

25 Juni

 
Hejhej :* Filmen igår var faktiskt jättebra och eftersom att den var 2 tim lång trodde jag att den skulle bli långtråkig men det vart den inte alls. Jaja när vi kom hem igår la vi oss med lite gott i sängen och kollade på tv och imorse drog Alex till najaden för att jobba och jag cyklade till centrum och mötte mamma. Hon behövde hjälp med några kassar och när vi ändå var där kollade vi på gina och fick med mig lite saker jag kan visa i nästa inlägg. Sedan har jag bara legat hemma och kollat på filmer från när jag var liten och käkat jordgubbar med glass. Ska snart göra mig i ordning för att sen dra till Alex och sova där. 

Snow white and the huntsman

 
Går snart till bussen som kommer 18:57. Det blir att käka i kungshallarna tror jag och ikväll kommer vi sova här hos mig istället för hemma hos honom. Men ska borsta tänderna och sådär så hörs vi antingen ikväll eller imorgon. Puss ha en trevlig kväll :)

Jeffrey Campbell

#3656

The boys who

Godmorgon

 
Mamma väckte mig runt 11 så låg jag kvar i sängen och kollade instagram och facebook. Runt 1 åt jag frukost och sen dess har jag duschat och fixat mig lite medan jag snackat skype med Alex. Vi har bokat bio så vi ska mötas i handen runt 6 och hämta byxor hos hans mamma och sen åka in tidigare för att hämta ut biljetterna och käka. Får se om jag sover hos honom också ikväll och imorgon har vi 4 månader :)
 

So fucking true

Följ mig på instagram - vconza!

Outfit & facelook - midsommar

Midsommar

Hejhej! Har tyvärr inte kunnat blogga eftersom att bloggappen är helt galen men jaja. I fredags på midsommar som sagt åt jag hemma med mamma och sen kom Nadja. Vi drog och mötte Alex, Dennis och Benji vid statoil och drog sen vidare hem till Alex. Var där ett tag och sen drog jag och Nadja hem till mig för att käka och sen till vendelsö på fest hos Ludde. Alex, Dennis och Benji kom också dit hade rätt kul tills senare på kvällen.. Avslutade kvällen iallafall på vegabaren och sen drog jag och Nadja hem till mig och sov. Idag har vi bara varit hemma och runt 8 drog jag till handen och mötte Alex. Kom hem runt 11 och gjorde mat och kollade på och så kom Polly. 
Vad som händer imorgon ffår ni veta då :)
 
 

På dalarö

Sov hos Alex igår kväll och imorse drog vi till stranden och solade tills vi blev hungriga då vi drog hem och åt och direkt efter det drog vi tillsammans med Tove till den andra stranden. Sen har vi bara tagit de lugnt. Snart ska vi till bussen mot handen och möta Dennis och ikväll sover vi hos mig.

#3890

Word

Sängen

Jag bloggar väldigt dåligt faktiskt men det är för att jag har inte så mycket lust nu på sommaren och har mycket annat för mig. I tisdags kom Alex hit och vi åt massa chips o dipp, vattenmelon, cola och blabla sammtidigt som vi kollade på filmer. Sen igår drog jag med mamma till stan och vi köpte lite grejer kan ju faktiskt lägga upp bilder på det jag köpte sen. Vi åt kebab också som jag spillde på mina vita byxor -.- och sen fikade vi på cafe 60. När vi var hemma kollade jag på filmer från när jag var liten och lite annat, hade även ansisktsmask av choklad som jag bara ville äta upp.
Dagens planer är jag vill nog dra till stranden eller ialafall sola på min trädgård, måste dessutom cykla och ska försöka hinna rensa min ipod jag hittade för några dagar sen och lägga in nya låtar :)

Centrum

Godmorgon :) igår mötte jag Nadja och vi drog hem till mig och chilla. Runt 1 drog hon och jag snackade skype med Alex och Dennis tills jag somna. Skulle träffa Meri idag men har ingen comviq och kunde inte logga in på fb imorse på grund av att mitt internet inte funkade. Men är nu i centrum med mamma och ska snart hem :)

Jag älskar dig min ängel <3

Vänner

Var i handen och kollade runt med Alex tills vi blev hungriga och åkte tillbaka hit till Dalarö för att äta och så såg vi på big brother. Nu ligger vi och ser på vänner och 21:40 ska jag ta bussen till handen och möta Nadja :)

Texas longhorn

Hos alex

Shasha bitcheees ;) I fredags mötte jag Alex i centrum och sen drog vi till Nadja och hämtade mascaran och sen mötte vi mamma i handen för att fylla på mitt busskort och sedan åkte vi hem till alex och åt vattenmelon och kollade på film. I lördags vaknade vi rätt tidigt för att fixa oss och runt 1 kom hans släkt för att gratta honom. Vi åt jättegod mat osv. Sedan drog alla och vi hade hela huset för oss själva så vi åkte till handen och köpte 1 kg godis och åkte sen hem. Här badade vi och hade myskväll. Nu ligger vi i sängen och kollar på film :)

Sommarlov

Hejhej inte bloggat på länge men i onsdags fyllde Alex år. Hade 5-kamp på rudan och sen drog jag hem och chillade tills Alex och Nadja kom. Vi cyklade och sen drog jag och Alex hem till mig och kollade på film, mös och käkade vattenmelon. Igår slutade vi som sagt skolan och efter skolavslutningen drog jag, Alex och Dennis till hammarby sjöstad för att käka på texas longhorn som en present till Alex och på kvällen drog vi ut med massa. Blev inte alls en rolig kväll men men. Idag har jag hjälpt mamma klippa gräset på hela trädgården och ska börja fixa mig för att möta Alex sen ska jag till Nadja och hämta min mascara.

En gång i phuket

Hello igår drog jag ut med Minea och Saha på kvällen och chillade. När jag kom hem kollade jag på criminal minds.
Idag hade vi en skit onödig dag i skolan som igår men efter drog jag till Alex och vi myste och kollade på a lonley place to die. Sen runt halv 6 tog jag bussen hem för skulle möta mamma och issa så skulle vi ha en myskväll hemma där vi åt tacos och kollade på en gång i phuket med efterätt :) Imorgon fyller min älskling år btw :)

Don't chase after anyone who wants to leave you, if they want to walk out of your life, hold the door open for them.

Gårdens bad

Igår drog jag som sagt till kungsan sådär med Nadja. Loreen och Danny uppträdde även där.
Senare när vi kom hem cyklade vi i typ en timme och när jag kom hem duschade jag och la mig
framför tvn sen tills jag somnade. Idag har jag varit i skolan typ en kvart sen drog jag hem, gjorde
sallad till mig och mamma och chillade. Runt 3 drog vi till handen och lämna tillbaka en klänning
och köpte grejer. Nu ska jag bara chilla, är fett trött.

#4027

Kungsan

Hello. Sitter på mitt rum och väntar på mat.
Igår var jag hos alex bara och runt 4 kom jag hem för att passa min lillasyster. Vi hade myskväll och
jag klippte även hennes hår. Idag ska jag möta Nadja så ska vi in till kungsan senare och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Skola imrogon iallafall -.-

*

#4006

Outfit idag :)

Och jag har shorts under så man inte ser min rumpa eller kissimurra ;) tihihi

Stan

Vaknade imorse och kollade på Laura med mamma och åt frukost. Hoppa direkt in i duschen efter det och klockan 2 ska jag möta Alex i handen så ska vi åka in till stan. Ikväll sover jag nog hos honom och är även fett glad att det är bra väder :)

Student

Direkt efter skolan drog jag hem, bytte om och sen åkte jag till en min barndomsvän Crystals studentskiva. Drack massa olika drinkar, sangria, åt peruansk mat och tårta och hade trevligt. Kom hem för ett litet tag sen och ska skriva klart historian. Imorgon ska jag nog till stan med Alex förhoppningsvis och på kvällen ska vi ha en jäättemysig myskväll :)

#3891

Outfit igår

Pizzan igår

Project X

Igår drog jag och Nadja till stan och kollade klänningar. Sen drog vi hem till henne och käkade tårta och nudlar, och därifrån till centrum och mötte Alex. Då drog alla vi hem till mig och hämtade kläder osv sen drog Nadja hem och jag hem till Alex. Vi gjorde pizza och kollade på project X som var fett rolig :) Och lite på 21 jump street.

Centrum

Alex kunde inte sova här igår men idag ska jag nog sova hos honom. Vaknade iallafall imorse och satte mig i soffan med mamma och syster och åt frukost samtidigt som vi kollade på Laura. Efter har jag duschat och fixat mig och ska snart dra till centrum och möta Nadja :)

Skolan

Sitter i skolan och ska snart få reda på mitt betyg. Efter ska jag fråga om Alex vill följa med o köpa glass hehe (a) och ikväll ska vi nog sova tillsammans :)

BigBrother del 2

BigBrother finalen

Dip dye

 

 

De dagar jag inte bloggat

Förlåt att jag verkligen inte bloggat alls..
I torsdags var hade jag träning bara och i fredags med. Efter träningen i fredags mötte jag Alex i centrum och vi åkte hem till mig och åt, kollade på aladdin osv.
I Lördags hade jag dansuppvisning som mamma, Alex och Dennis kom och kollade på. Sen åt vi afrikansk mat där och efter det åkte jag hem till Alex och sov där.
I söndags åkte jag, Alex, Dennis och Tove på bigbrother final. Askul var det förutom att det regnade så mycket, men men. Hanna J var absolut en värdig vinnare tycker jag. JAG FICK ÄVEN EN PUSS AV JIMMY!! ÖVERLYCKLIG OCH TRÄFFADE SIMON SOM VANN FÖRRA ÅRET :D Bilder får ni i nästa inlägg
RSS 2.0