Godmorgon

Igår efter skolan drog jag hem och pluggade lite matte och sen kom Alex. Vi myste och kollade på bigbrother tills jag skulle iväg till min träning. Där gick jag, Lara och Vanessa till gården för de bjöds på thaimat så vi käkade och sen tränade. Har jättemycket att träna hemma för få till allt, men men.
Sitter och väntar på Stina nu så vi kan gå ner och käka :)

Victoria Secret

 

La historia

#3280

Me today

Nu: mot träning

50 cent

.

Outfit idag

Så himla fina

Sjukt att man är så missnöjd med sig själv att man opererar sig helt oigenkännbar såhär, just sayiiing

Efter & Före

#81

Trött chey

Ligger och ser gårdagens bb. Ska plugga matte efter det och senare ikväll ska jag nog träffa Erik :)
Image Detail

Stranden

Har inte alls haft lust att blogga och därför har jag inte gjort det heller. Men i fredags drog jag till stranden med Alex och min syster. Sen hemma sov han här. I lördags har vi grillat och sen kollade vi på eurovision song contest och idag fyller mamma år. Stort grattis till min älskade mamma. Vi lagade jättegod frukost, drog sedan och handla och sen till centrum och efter det till stranden. Kom nyss hem, är astrött men vi ska snart grilla och jag ska hinna plugga och ikväll ska vi se en film :)

There are people so poor, that the only thing they have is money.

Before I die

Lauren Conrad

 

Godmorgon

Sitter i skolan och fick nyss reda på mitt nationella i engelska. Det gick väldigt bra faktiskt. Efter skolan idag ska jag träfaf Alex och vi ska dra till stranden :) Vi har btw 3 månader idag hihi. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra men han ska sova hos mig iallafall och imorgon bitti har jag träning kl 11! fml..

24 maj

Igår efter skolan mötte jag Alex och Benji, efter ett tag drog Benji hem och alex och jag till mig. Vi hämtade pengar och lite sånt och så kom Dennis också. Vi drog in till stan tillsammans med Benji och skulle överraska Casey för han fyllde år. Så vi mötte han och Jennifer utanför kungshallarna och så käkade vi. Efter drog vi först till fridehemsplan till nivå22 och sen till något lame ställe på söder. När jag kom hem var jag fett trött så somnade typ direkt. Idag har jag träning från 5 till typ 9 tror jag :)

Älskar vädret

Igår åkte jag hem efter nationella och sen kom Alex till mig :) vi lagade mat, kollade på hamilton och myste. Sen åkte jag på träning och har såå mycket att ta igen för jag missat massa träningar -.- jaja nu ska jag ha matte.

Min nya bikini :)

Np matte

Sitter i skolan och ska snart ha np i matte. Sen ska jag möta Alex, vi ska sola hihi och ikväll har jag träning :)

Outfit idag

Helgen

Förlåt för jag inte bloggat men har helt enkelt inte haft tid. I lördags drog jag med Alex till kolartorp och grillade med hans mamma, bror och andra. Vi hoppade sen studsmatta tog bilder och chillade. Sedan hem till mig och hämta grejer och sen till honom där vi kollade bb, jersey och busade :) igår drog vi till min pappa och runt 4 drog vi till centrum och jag köpte en present till mamma och en bikini. Är i skolan nu och chillar med Stina :)

17 maj

Vaknade runt halv 11 och då kollade jag och Nadja på bb. Sen åt vi frukost och jag duschade och sånt efter det. Sedan åkte vi till centrum och köpte toffsar och chilla lite och skulle egentligen på träning men kom inte ihåg att de är helgdag så 840 går inte så om jag åker kommer jag 40 min för sent dessutom så tar det 2 tim hem sen typ. Så skiter i det. Ska grilla marshmellows med Alex och Nadja sen iallafall :)

Girlnight med Nadja :)

Ska snart börja se på the hills medan nadja får orgasm av min glass, sås och choklad ;)

Matte

Haft 2 nationella i engelska plus No prov. Allt gick rätt bra (Y) slutar snart och då ska jag hem för att äta och lämna datorn och sådär. Sen ska jag nog träffa alex och ikväll händer det grejer. Ska träffa Nadja och hon ska sova hos mig. Mer om våra situationz får ni veta mer sen ;)

NU: duschen

Drog ju som sagt med mamma till Sundbyberg sen hann jag tyvärr inte till min träning.
Men det var nog lika bra för måste plugga till mitt prov jag har imorgon. Men ska snart
hoppa in i duschen och sedan plugga tills BB börjar. Nationella i engelska imorgon plus
NO prov, kuuul...

Godnatt

Ligger och ser på BB. Efter det ska jag se The hills igen tills jag somnar. Börjar 10 imorgon
såhär chill. Och imorgon ska jag till Sundbyberg med mamma och senare på kvällen har jag
träning. Men puss o kram, Godnatt :)

Före/efter Bilder på håret

Före
 
 
 
Efter
 

Before I die

#200

Amber Rose

The hills

Hello! Ska se på The hills tills jag och min lillasyster ska käka. Och efter maten blir det
nog pluggtime. Ska också hinna med att noppa ögonbrynen & måla naglarna idag
också. Sedan klockan 10 är det ju BB. Synd att Vobban åkte, han var skön.

Min helg

Hej på er. I lördags kom min älskling till mig runt 4 så kollade vi på jersey shore, åt och sen kollade vi på mer jersey. På kvällen hade vi mys med min syster framför alvin och gänget 3 med chips, dipp och annat. Igår åkte vi till ikea med mamma och när vi kom hem städade jag rummet och duschadr sen åt jag och alex massa framför bb sen somnade vi framför dum o dummare :)

Godmorgon

Ligger i min säng och kan inte sova på grund av min pollenalergi.. Men igår träffade jag Alex i centrum så åkte vi hem till mig till jag skulle dra på träning. Efter den duschade jag, åt och skynda mig till handen där jag mötte Minea och Alex så gick vi till rudan där maassa andra var. Vi spelade brännboll o sådär sen drog jag, Ludde, Erik och Emelie till vega baren sen drog jag hem :)
Idag ska jag hjälpa till att städa hemma och sen träffa min älskling fast ska också hem till Erik och fira honom och så sover jag hos älskling ikväll :)

My new air force :)

Skola

Igår åkte jag som sagt på bio med robin, kubra, axel och elias. Kom hem runt 1 och gick och la mig nästan direkt. Sitter nu i skolan och får väl se om jag kanske träffar alex efter skolan. Har iallafall träning klockan 6 :)

Bio

Efter skolan mötte jag Alex, Dennis och Casey. Drog hem runt 4 och har kollat på två big brother avsnitt och ätit. Mår verkligen inge bra men om ett tag ska jag börja gå mot bussen för att åka till söder på bio. Det blir hungerspelen som jag faktiskt redan men blir ju bjuden så tackar ju inte nej direkt, den var ju faktiskt jätebra. Men ska nog ta en alvedon eller ipren nu. Hörs mer imorgon för kommer komma hem sent. Puss

Sam

Igår drog jag som sagt med mamma till stan. Fick två tröjor och air force. Sen åkte jag på träning och när jag kom hem beställde mamma och jag hem klänningar, mobilskal, hörlurar och smycken på internet. Nu sitter jag på lektion och efter skolan ska jag träffa alex :)

Godmorgon :)

Kom nyss till skolan och ska snart ha nationella i engelska muntligt. Har bara en vanlig lektion idag vilket är lite onödigt men men.. Efter skolan ska jag träffa mamma så ska vi åka in till stan och senare ikväll har jag träning :)

Min kvälls fika hihihi

Big brother biljetter

Hello, försökt pluggat sen jag kom hem och umgåts med mamma. Ska träna lite nu sen hoppa in i duschen och efter det kolla på gårdagens big brother. Måste också säga att jag fått biljetter till finalen!!! Happy eller vad, fick 4 stycken så ska ta med Alex och hans syster sen den tredje ska jag nog fråga min bästis Nadja :D

Följ mig på instagram - vconza

Måndag

Hejhej! Hade nyss prov som gick åt helvete. Hoppas jag får göra om det. Sitter just nu och väntar på Stina så vi kan gå ner och käka. Efter skolan ska jag gymma med Robin och ska plugga sen resten av dagen om jag inte går ut ett tag och träffar Alex :)

Godnatt

Har inte haft tid alls för att blogga tyvärr. I lördags var jag på urban conection med massa andra tjejer. De är ett dancehall event med shower, battles och sen kan man åka runt på en lastbil och dansa. Och så fort jag kom hem packade jag fort och drog till handen för att köpa godis och sen direkt till Alex. Casey var också där men drog efter ett litet tag. Jag och Alex har myst och kollat på freedom writers och jersey shore. Idag också men sen drog vi till handen och mötte några andra. Har pluggat lite också men fatta inte riktigt så gav upp.

Svenska

Har svenska och kommer somna när som helst. Ska nog hem direkt efter skolan för att sova och plugga. Klockan 6 har jag träning och på kvällen vet jag inte vad som händer.

The boys who

Jag går aldrig utan lypsyl

Alena Shishkova

Godmorgon

Before I die

Historia

Har historia lektion, fattar ingenting. Sen har jag sam och efter skolan drar jag hem och byter om sen ska jag träffa älskling och klockan sex har jag träning :)

När jag färgade håret :)

Godnatt

Sover utan min älskling ikväll, kommer kännas jättetomt :( Aja har NP imorgon bitti fml, och på kvällen har jag träning :) Ni får bilder från valborg nu så hörs vi mer imorgon :)

Buss 839

Sitter på bussen nu på väg till alex. Har köpt med mig massa godis och ikväll ska vi bada bubbelpool mysa framför film och älska att vi har varandra och studiedag imorgon :) och så får ni en bild på hur jag såg ut igårkväll ;) kisses

Hos kusiner

Igår skulle jag möta Nadja men hon kom aldrig. Så spenderade min valborgskväll med Alex, Dennis, Casey, Amanda, Moa och Denice. Inte alls en så lyckad kväll. Jag, Dennis och Alex fick åka till polis stationen och när vi fick dra därifrån kom vi fram till dom andra när dom redan skulle dra. Jag och Alex kom till mig sen på natten så åt vi peruanskt och sen deckade jag typ direkt. Runt 12 idag mötte vi Teddy med mamma och issa så skulle issa spela in en musikvideo och nu sitter jag i farsta för min kusin fyller år :) (Ni får resten av valborg bilderna när jag är hemma)

RSS 2.0